Witam mam pierwszy raz taki problem jak usuniecie widows 7
soczewic posiadam płytę z XP ale za nic nie mogę jej odpalić ale z niej instalowałem już innej osobie te oprogramowanie tak mi ten win7 się wgryzł ze już nie wiem jak go usunąć próbowałem na innym napędzie i po przez linux.
chodzi o to iz chem tylko usunąć partycje nic więcej bo WIn 7 to syf ale musialem go zainstalować bo nie miałem do tej pory XP
Jak Usunąć Windows 7 strona 1 z 2
XP to syf... No chyba, że wepchałeś siódemkę do złomu sprzed dwóch dekad...
A instalujesz normalnie, wkładasz płytę, resetujesz kompa, w odpowiednim momencie naciskasz dowolny klawisz, wybierasz świeżą instalację, c, formatowanie ntfs szybkie itp itd...
Mam podobny problem... Chcialem formatowac kompa na ktorym mam win 7 (jest to laptop) ale jak wkladam plytke z Win XP to jakieś błędy wyskakują i nic :)
Jednoczesnie nie chce tracić partycji recovery z win 7 w razie gdyby cos kiedys ;)
Wypal sobie samobootowalna płytkę z programem Gpart na pokładzie. Poczytaj w google. Jest to program zarówno do formatowania jak i partycjonowania. Prosty w obsłudze opart na oknach podobnie jak
Windows.
Paranienormalny
XP to syf... No chyba, że wepchałeś siódemkę do złomu sprzed dwóch dekad...
A instalujesz normalnie, wkładasz płytę, resetujesz kompa, w odpowiednim momencie naciskasz dowolny klawisz, wybierasz świeżą instalację, c, formatowanie ntfs szybkie itp itd...
co do twojej opini nie bende sie wypowiadal ale guwno wiesz w dupie byles .
a co do tej 7 to juz go rozwalilem narazie i dzieki na tyle wpisow