Witam mam pytanie i prośbę więc przeczytajcie do końca i proszę o wyrozumiałość. Jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc to serdecznie proszę o wiad. prywatną.
Wiecie może jak złamać hasło GG? Z tym ze chodzi mi o hasło do serwera a nie to co potem sobie ktoś zabezpieczy żeby inny użytkownik komputera mu nie zaglądał. Chce po prostu założyć na swoim komputerze GG innej osoby żeby tylko i wyłącznie 'podglądać' rozmowę z pewną 1 osobą (w zasadzie tylko po to żeby mi się archiwizowała) a potrzebne to jest mi to do dowodów podczas rozprawy sądowej... Miałam już co nie co nazbierane ale nadal mało a ta osoba zmieniła to hasło i niestety póki go nie złamie nie zdobędę nic :(
lista tematów
gadu-gadu ważne proszę o pomoc
Konto usunięte: hce po prostu założyć na swoim komputerze GG innej osoby żeby tylko i wyłącznie 'podglądać' rozmowę z pewną 1 osobą (w zasadzie tylko po to żeby mi się archiwizowała)
Ale wiesz o tym, ze gg mozebyc włączone tylko na jednym komputerze? i tylko na komputerze na ktorym sie rozmawia za zapisywane wiadomosci. Wiec nie sciemniaj:)
Druga sprawa, ze za obchodzenie zabezpieczen elektronicznych jest kara do 2 lat pozbawienia wolnosci.
no wlasnie ze moze byc wlaczone na np 2 ;] bo tak wlasnie mialam i co ta osoba pisala z inna ja mialam na bierzaco u siebie tez pod warunkiem ze tez mialam 'dosteony' lub 'niewidoczny'. i tak oto na rozprawe alimentacyjna oraz ograniczenie praw do dziecka mam dowody ze ta osoba bierze narkotyki i pije bo pisala sobie z kol o tym ;]
co by nie bylo, jedyna mozliwosc na zlamanie hasla to brute force. haslo jest na serwerze gg, ktore jest zabezpieczone lepiej niz mogloby sie wydawac.
Konto usunięte: Chce po prostu założyć na swoim komputerze GG innej osoby żeby tylko i wyłącznie 'podglądać' rozmowę z pewną 1 osobą
tylko, że przy multilogowaniu właściwy user dostaja komunikat, że nastąpiło zalogowanie z innego miejsca. Poza tym jeżeli będzie on offline, Ty przechwycisz wiadomość, a nie będziesz podglądać
a który sąd uzna Ci dowody zebrane w nielegalny sposób? Jeszcze Ty dostaniesz "czape"
Jacek80: theonlyyou:
potrzebne to jest mi to do dowodów podczas rozprawy sądowej
a który sąd uzna Ci dowody zebrane w nielegalny sposób? Jeszcze Ty dostaniesz "czape"
rownie dobrze wtedy moge powiedziec ze bylam u tej osoby, miala wlaczone gg i skopiowalam to gdy ta osoba wyszla z pokoju (zapisalam). Byc moze dostane 'czape', zwroci uwage na to ze to jest nielegalne, powie ze nie przyjmuje dowodu ale zawsze jednak bedzie o tym pamietac bo to przeczyta a jest tam duzo fajnych informacji i mimo ze sąd niby nie wezmie ich pod uwage to jednak bedzie widzial co nie co i zawsze to bedzie jednak w jakis sposob wziete pod uwage