Wiem że jest dział Fotografia.Ale ja chce napisać tutaj bo tam mało osób ostatnio bywa.Jaki do 300zł polecicie aparat z nagrywaniem hd?
Czy olympus VG-120 to dobry model?
Aparat Cyfrowy
Za 300zł nie kupisz dobrego aparatu, a co tu mówić o filmach HD. Miałem w ręku niejeden średniej klasy aparat z taką możliwością, to obraz był albo masakrycznie pikselowaty, albo zaszumiony, albo autofocus nie nadążał więc wychodziła totalna kupa a nie film.
Jak dla mnie coraz trudniej o dobre kompakty bo upychają coraz więcej mpx nawet w te większe modele a wtedy przecież leci łeb na szyje jakość i możliwości optyki. dziś chyba jedynie co sensownie wygląda to nexy i peny niestety cena dla wielu zaporowa. bo jak kompakt 16mpx i matryca 1\2,8' może zrobić sensowe zdęcie
Jak dla mnie jakość filmów i zdjęc z nowego aparatu za tę cene jest podobna do tych jakie robi kalkulator albo lodówka
Ore wa, yurusaretai n da to omou. Un, ore wa yurusaretai
Ore ni wa, dare mo tasukerarenai to omou n da. Kazoku darou ga, nakama darou ga. Dare mo.
Filmów nie muszę mieć mega,wystarczy by pod sceną jak gra kapela dało sie w miare skrecic głos by nie harczało.Zdjęcia nie musza być jakieś wygórowane ale żeby były w miare to co polecicie tak w ogóle?
Coś nie drogiego a w miare dobrego do domowego użytkowania.Mam narazie Samsung Digimax s5000.
To tym bardziej zapomnij o tanich aparatach, nawet drogie modele mają z tym problem, dopiero kamery HD (ale też nie tanie) mają dobrej jakości mikrofon który może się dostosować do takiego natężenia dźwięku.
filmy na aparacie za 300 zł będą wyglądały jak nagrywane kalkulatorem
W miarę to kwesia gustu:)
Dodaj 1 przed tą trójką to może znajdziesz sprzęt
Fakt:) choć prędzej bym widział dobrej jakości mikrofon wytłumiający podłączony do sprzętu nagrywającego + coś do nagrywania obrazu i potem łączenie tego programami, choć czasochłonne może być tańsze
Ore wa, yurusaretai n da to omou. Un, ore wa yurusaretai
Ore ni wa, dare mo tasukerarenai to omou n da. Kazoku darou ga, nakama darou ga. Dare mo.