Orientuje się ktoś może dlaczego już przez dwa dni nie mogę zebrać żadnego prezentu, tylko cały czas mi wyskakuje komunikat, ze wszystkie prezenty w dniu dzisiejszym zostały już zebrane?
Zbieranie Coins za Darmo
Jeśli cały czas bierzesz prezenty i FP z zapro. z facebook'a, to na samym Smeet nic nie zbierzesz i nie możesz się wtedy też podzielić ze znajomymi ;/ Jest limit, który obejmuje całkowitą pulę prezentów tak ze zbieractwa na Smeet jak i z zaprto. na facebook'u
KoCham Was
A ja mam takie pytanie. Ile razy dziennie prezenty Fb bootsy cukrowe laski itp sa rozsypywane po miescie Fotki? Bo dzis weszłam rano pochodzilam po smeecie i pozbierałam wszystko, potem znow sie zalogowalam to na rynku znow byly prezenty chociaz jak wczesniej sie logowalam to ich nie było, i teraz znow jak sie zalogowalam była gwiazdka na rynku z 100 Fp:) Nie zebym narzekała ale jestem ciekawa ile razy dziennie tak są rozsypywane Czy tylko na rynku zawsze po zalogowaniu taki prezent czeka ?
jak krecic kolem zeby cos wygrac bo jak narazie ciagle trafia mi sie 1 coins albo 25 lub 10 bootsow ;/
Nie da się (chyba) ogarnąć koła, co kiedy wylosuje. Pierdoły same, strata czasu. Nie graj, po co czas tracić?
One są "rozsypywane" losowo, raz są raz nie ma, zależy od szczęścia :P
też chciałbym to wiedzieć :D a tak na serio, to tak samo, zależy od szczęścia, chociaż i tak trafić choćby 25 c to wielkie szczęście, o wyższych nominałach nie wspominam nawet...