SebiQ
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
SebiQ
  21 września 2011 (pierwszy post)

Wiem że stało sie to popularne ale bez urazy te automaty sa już wszędzie i to jest przesada moim zdaniem że nawet w rynku gdzie male levele nie mogą pisać na PW stoi ta maszyna nie daje ona szans na zapytanie oraz rozmowę z kimkolwiek przecież jest dostępna w sklepie wiec czemu zostało wszędzie rozsiana jak zboże tego nie rozumiem czekam na wasze opinie mam nadzieję że temat jest ok i niezostanie zamknięty.

życie jest jak prezerwatywa działa do czasu póki się nie wytrze!!!

stvn
stvn
  21 września 2011

Widocznie celem gry nie jest zwyczajna rozmowa w PW i spokojna rozmowa w Oknie akcji, tylko kupowanie itemów.

Silla
Silla
  21 września 2011
Jak i na rynku maszyna znajduje się również na promenadzie. Jest to strasznie denerwujące, gdy ktoś prowadzi rozmowę przez czat ogólny, a np. inne pięć osób gra na maszynie. Według mnie maszyna powinna stać jedynie w takich pokojach jak Kącik Gier, Salon Gier, oraz w Piątej Alei (tak jak było do niedawna). ;-)
SebiQ
SebiQ
  22 września 2011

Mam nadzieję że usuną te maszyny bo wiecej robią szkód niż rozrywki powinny być tylko gdzie ich miejsce tam gdzie grają a nie wszędzie skoro i tak kazdy może mieć ja w domu

życie jest jak prezerwatywa działa do czasu póki się nie wytrze!!!

stvn
stvn
  22 września 2011

Heliopolis nadchodzi powolnymi krokami, oj, nadchodzi.

DontForgetAboutMe0
DontForgetAboutMe0
  22 września 2011

absolutnie sie zgadzam. Wystawiaja to wszedzie jakby niewiadomo jaka to wielka frajda byla po co to na rynku albo promenadzie? Jak ktos bedzie chcial sobie pograc to wejdzie w odpowiednie miejsce i juz

Oskar86
Oskar86
  24 września 2011

Tez popieram temat. Bezsensu tyle maszyn.

Afera74
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 16
Afera74
  25 września 2011

Też popieram.
Te spamy w oknie akcji nie fajne są

Inne zadania też może powinny być jakoś wyżej a nie tam gdzie ludziki chodzą.

KoCham Was

stvn
stvn
  29 września 2011
Afera74
Afera74: Te spamy w oknie akcji nie fajne są

Jeśli dla smeet nie stanowi to problemu, to cóż poradzić?
xxx91Gocha91xxx
xxx91Gocha91xxx
  4 października 2011
Wnerwiają mnie te automaty, teraz na rynku już normalnie nie da się porozmawiać a to jednak jest spora udręka bo jakim cudem mamy np. wytłumaczyć nowym graczą co i jak, gdy co chwila wyskakuje nam czyjś wynik z automatu ;/
stvn
stvn
  5 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jakim cudem mamy np. wytłumaczyć nowym graczą co i jak, gdy co chwila wyskakuje nam czyjś wynik z automatu ;/

W prywatnej wiadomości.:rock:
Afera74
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 16
Afera74
  6 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wnerwiają mnie te automaty,

Też mnie wnerwiają.
Muszą koniecznie być !!

Może to sposób, aby ukrócić wyminę zdań w oknie akcji :mrgreen:

KoCham Was

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.