Niechce pisa o konkursie a raczej zachowaniu Xeen widocznie niezbyt mnie lubi skoro nawet na wybiegu obrzucał mnie poduszkami ale nie o tym pisze pisze o tym że za komentarz mój cytat "Po co się stroić jak wygrywają banalne stroje" zostałem zablokowany w pokoju ok pokój jego ale bylem podczas 2 konkursu wiec już na 3 nie wejde dzx super a co do zachowania to xeen jak piszesz o swini która padla od nadmiernego sex-u i dupa ja boli to ty możesz tak ?? a miniejsze żarty innych liczone są 10-krotnie ?/ nie wiem kto dawał ci tu prawa na MF ale skoro tak działasz to ok bede teraz uważał na Ciebie bo jestes dość nieobliczalny a dla mnie to nawet nie wypowiem sie ale w skrucie nie blyszczysz niczym szczególnym i dzx za zablokowanie i uniemożliwienie brania udziału w 3 etapie.
Konkurs-Love Party strona 1 z 2
Nie było 3 etapu.
Wywaliłem bo sam się o to prosiłeś...
prosi sie świnia to po primo a po 2 to po prostu przyznaj nietrawisz mnie i tyle bo ty zes jechal równo żarty rżne a ja napisałem z 6 razy na cały pobyt u Ciebie więc chyba coś w tym jest ale ok ja nie chce się kłócić już po prostu wiem swoje wiec temat i tak bedzie ten usunięty.Pozdrawiam
życie jest jak prezerwatywa działa do czasu póki się nie wytrze!!!
Wybaczcie, że się wtrącam, ale imho forum to nie miejsce do załatwiania prywatnych porachunków, proponuje porozmawiać na spokojnie na PW i wyjaśnić to między sobą...
A temat raczej do zamknięcia
To widzę że nie jestem jedyną osobą która została wyrzucona z pokoju. W dodatku za to że odgadłam 2 pierwsze piosenki na pierwszym z konkursów. Jakbym wiedziała że znajomość nut na tym konkursie jest zabroniona to nie brała bym w nim udziału. Gratuluje za bezpodstawne wykluczenie mnie z konkursu.
Ja nie chce oceniac jest jak jest ale skoro 91 lev z super strojem nie zajela nawet 3 miejsca to coś w tym nie gra ale to tylko moje zdanie i mam do tego prawo .Dziekuje jedno słowo się narzuca żenada !!!
życie jest jak prezerwatywa działa do czasu póki się nie wytrze!!!
Dodatkowo to był MÓJ POKÓJ PRYWATNY miałem prawo zablokować
każdego również tego co stali na środku a nie brali udziału w konkursie.
Więc to był mój pokój prywatny coś jeszcze?
To, że nie mam "fejsa" czy jak to to napisałeś nie twoja sprawa
takiej golizny na MF nie zrobisz nigdy.
Temat do zamknięcia:)
A to Aneto było dziwne nawet 3 s nuty nie przeleciało a Ty wszystko pięknie napisałaś ... widać było , ze kopiowane . Dlatego zostałaś wyrzucona .