Gdzie są wszycsy OP
Jestem za wreszcie może ja bym dostał OP:D
a tak serio to jeszcze KiciaDemon jest aktywna i ją widze zawsze i jest dobrym OP oraz agulla175 ale masz racje nieaktywnych jest sporo i to takich których niema wcale a ni tylko na 1 lu 2 h są wiec powinni być konsekwentnie usunięci
życie jest jak prezerwatywa działa do czasu póki się nie wytrze!!!
Wiec specjalnie dla was OP ma siedzieć całe dni i noce bo wam się tak podoba?
MF to dodatek do życia-czysty 100% virtual.
Każdy ma swoje życie realne-praca,dom,rodzina itp.
OP tez człowiek,ma swoje zadania w życiu realnym jak i obowiązki nie siedzi po 10 h jak OP co siedzą ciągle bo nie maja co robić.
Miasto Fotki jest czynne 24h na dobę !!!
Proszę nie mylić liczby mnogiej z liczbą pojedynczą !!!
OP-ów jest masa !!!
Wszyscy jednocześnie o jednej godzinie.
Proszę radosnego OP-a o więcej uprzejmości względem przeciętnego usera !!!
Nagminne są grupowe ucieczki z pokoju do pokoju przed jednym łobuzem, bo nie ma żadnego OP-a na całą strefę (lub się nie wie o obecności jakiegoś zaszytego w pryw. pok.)
Pozdro dla OP
KoCham Was
Dlatego i ja to zauważyłem widocznych i aktywnych jest max 5 dzielone to na 24h bo nie każdy tyle siedzi na kompie + strefy itp to wychodzi 1 OP kory jest dostepny wiemy kto zawsze pomocny ale ja mówię o tym iż są OP na liście a na MF są niewidoczni wcale wiec albo niech piszą na forum że mają urop od gry albo czas odejść i na ich miejsca Informatorów dać i tyle
życie jest jak prezerwatywa działa do czasu póki się nie wytrze!!!
Mnie tez nie wołali bo po co. Co tam, że leci 10 h syf, co tam, że jest rozróba. OP sam przyjdzie ( czyt. wtrąci się ); po co się wysilać.
Nie rozumiem dyskusji, sprawdz cala liste OP i pozapraszaj, sadze ze zawsze jak zajrzysz jakis OP bd aktywny. Ja jestem baaaardzo czesto, moze nie tak czesto jak stvn ale jestem wiec mozesz czasami tez mnie zawolac;] pozdrówka ;]
Szczerze ? Powinno być więcej OP-ów .
A w strefie nastolatków szczególnie . Tam jest gorzej niż na strefie 18+ ; /
myślę że powinno być tam jeszcze z 3 OP-ów (awaryjnych). ;x