Zasady konkursu określone zostały jasno:
Tymczasem odpowiedź prawidłowa, to rzekomo:
Zatem uwzględniano tylko zwierzaczki, a nie uwzględniano Strusia, który też jest "przedmiotem interaktywnym", oraz strzałki, która też jest " przedmiotem interaktywnym" oraz siedzenia, które też jest "przedmiotem interaktywnym".
Albo prezycujemy, czego oczekujemy, albo nie wprowadzamy ludzi w błąd!
Sprawa konkursu "Odwiedziny u Fenomenki" strona 2 z 3
Problem Interaktywnych Przedmiotów.
Zakładamy przeważnie, ze Interaktywne Przedmioty, to : zwierzęta i inne Akcesoria Interaktywne. Krzesło? No no .. fakt ;>
Niedługo pojawi się problem Gier Interaktywnych, bo te z automatu nimi np. nie są .
Ja pierniczę jak trzeba UWAŻAĆ !!!!
KoCham Was
Hmmm miałabym lekkie obiekcje czy dobry, choć człowiek jest omylny i potrafi przyznać się do błędu:D
A w tym wypadku zero reakcji ciut szkoda:/
Stvn . Tobie już napisałam co myślę .
Dla reszty wyjaśnienie .
Przedmioty interaktywne to przedmioty interaktywne wszystkie które można znaleźć w zakładce PRZEDMIOTY INTERAKTYWNE .
Stvn dopatrzył się tam krzesła [ ] btw. nie zostaje ono nadal uznane .
Całe zamieszanie wzięło się z nieporozumienia między mną a Fenomenką. Ja w zasadach konkursu pisałam o wszystkich przedmiotach interaktywnych, a Fenomenka z rozmachu podała mi liczbę tylko interaktywnych zwierzaków .
Proste ? Proste .
Przepraszam więc za niedogodności . Najprawdopodobniej zostaną uznane obie odpowiedzi : 21 i 23 .
PS.
Człowieku,co TY sobie myślisz że 24/7 siedzę na Fotce by sprawdzać czy przypadkiem ktoś do mnie / o mnie czegoś nie pisze ? Stuknij się w głowę jeśli tak myślisz.
Sarkazm : Nie, bo 2 ! Jak ona mogła wirtualne zwierzaki do klikania nazwać rzeczą ! buu ! :(
Żabcia :*
Święta racja, uświadom to Panu Stvn'owi bo się faktycznie w końcu rozbeczy .
Zasady były wystarczająco jasno sformułowane . Jeżeli nie ma się pewności co to przedmiot interaktywny to się sprawdza. wyjaśnień takich nawet udzielałam na PW gdy ktoś nie wiedział . Z czego wynikł błąd? Napisane wyżej .
Dokładnie, i miał on być zaliczony, dlaczego wystąpił błąd? Wyżej .
Pewnie od tego momentu gdy stały się wirtualne :O
Ja tak powiedziałam ?
A jak Ci powiem, że na pewno to nie zemdlejesz ? :)
Żabcia :*
Xeen, szkoda nerwów. To tylko konkurs. Jeden z wielu. Żyjmy w zgodzie. Dosyć problemów w świecie realnym, by sobie dokładać ich w wirtualnym.
Tak sobie czytam ten temat i dochodzę do wniosku, że nie ma sensu się sprzeczać:
Wszystko jest już wyjaśnione...
A jeśli chodzi o konkursy na MF, to niemożliwe jest by wszystko było prefect...
Za posiadanie odznak nie ma przywilejów finansowych. Przykładowo OP wypełnia swoje obowiązki tylko z własnej nieprzymuszonej woli, traktując to nie jako pracę, a jako hobby (chociaż tu pasowałoby inne określenie). Dlatego też nie ma obowiązku bycia w określonych godzinach na MF i stawiania swojej funkcji ponad obowiązkami w "realu".
Do błędów tego typu trzeba po prostu przywyknąć, cierpliwie czekając na wyjaśnienie sytuacji...
PS1. Nowość z darmowym fp i boosts sprawiła, że wiele osób skacze z pokoju do pokoju. Popularne staje się bycie "jumperem"... obawiam się, że zadania powoli przechodzą do lamusa i będą teraz tylko wykonywane dla własnej satysfakcji. Dlatego też można teraz pomyśleć nad zwiększeniem stawki fp za zdobycie każdej kolejnej odznaki.
PS2. Jestem ciekaw kto pierwszy dobije do 200 levela... i ile zajmie to czasu?
XXX
Łączenie miłego spędzania czasu grając, z poczuciem bycia elementem machiny dbającej o miłe spędzanie czasu w grze innych użytkowników.
A gdzie czas na levelowanie pupili? A odwiedziny u innych, by klikać? A po prostu rozmowy? Brak czasu na wszystko!
Bazując na obecnym przyroście levelu - CZARODZIEJKA.