Zasady konkursu określone zostały jasno:
Tymczasem odpowiedź prawidłowa, to rzekomo:
Zatem uwzględniano tylko zwierzaczki, a nie uwzględniano Strusia, który też jest "przedmiotem interaktywnym", oraz strzałki, która też jest " przedmiotem interaktywnym" oraz siedzenia, które też jest "przedmiotem interaktywnym".
Albo prezycujemy, czego oczekujemy, albo nie wprowadzamy ludzi w błąd!
Sprawa konkursu "Odwiedziny u Fenomenki" strona 1 z 3
Siedzenie , nie jest interaktywne ( nie znajduje się w zakładce z interaktywnymi ) , jest w zakładce meble :)
hehe a strzalka nie jest interaktywna...
Czy my mowimy o tym samym miejscu??:P
No tak struś też się nie liczy???:D
Hahaha brawo wykonania;p
Chodziło o zwierzaczki, a nie o "interaktywne przedmioty". Ale w treści ujęto "interaktywne przedmioty".
Cieszę się, tylko na przyszłość pomyśl nad poprawnym formułowaniem zasad!
21 zwierzaków + 1 pupil = 22
Oraz krzesełko i strzałka.
Razem 24.
Ale nie! Bo "interaktywnych przedmiotów" jest 21!
Brawo!
dla mnie troszkę źle było sformułowane pytanie konkursowe bo Zadanie polegało na podaniu liczby interaktywnych przedmiotów znajdujących się w pokoju Fenomenki o nazwie : Australia. ale struś o imieniu Olivia tez się zalicza do nich wiec wiele ludzi zostało wprowadzonych w błąd
Zacznijmy od tego, że "interaktywne przedmioty" były 2!
Krzesełko i strzałka! Tak! Bo na krześle można usiąść, a strzałkę skierować do danego pokoju. Są to więc elementy, które spełniają kryteria:
Od kiedy zwierzęta są przedmiotami? Od kiedy?
Było by fair, gdyby główna nagroda trafiła do osoby, która jako pierwsza udzieliła odpowiedzi: 2. I już nie chodzi o to, że ja takiej udzieliłem. Bo może ktoś przede mną też. Chodzi o zasady. PadlaMiBateria uważa się za dobrego Konferansjera. Chciałbym, by pokazała nam wszystkim, że tak właśnie jest.
Proszę o wypowiedzi innych na ten temat.