Isleen
Isleen
  4 sierpnia 2011 (pierwszy post)

Czy to jest możliwe?

dodalam zdjecie mam nadzieje ze sie wyswietli:

Xeen
Xeen
  5 sierpnia 2011
xxIzabela75xx
xxIzabela75xx
  5 sierpnia 2011

Dobre:rotfl::rotfl:

DontForgetAboutMe0
DontForgetAboutMe0
  5 sierpnia 2011

Na miejscu tego chłopaka bym Ci powiedziała pare słow. To nie jego wina ze dodalo mu te pkt tylko błedy w grze

stvn
stvn
  5 sierpnia 2011

Żadne błędy w grze! Pośmiać się można, pożartować, ale starczy.

Xeen
Xeen
  5 sierpnia 2011

Wiadomo nikt go nie wyśmiewa to jest na żarty nikt tu nikogo nie obraża
ogólnie to nie chodziło tu o niego ale o wynik...

stvn
stvn
  6 sierpnia 2011

Ale tu nie chodzi już nawet o obrażanie/wyśmiewanie.

Takie wyniki to nie efekt błędu, tylko celowe działanie. Jakby ktoś chciał, to by miał wynik: 1234567890 punktów. Więc proszę nie ściemniać, że bugi w grze i że podwójnie punkty naliczyło Bogu ducha winnemu graczowi.

DontForgetAboutMe0
DontForgetAboutMe0
  6 sierpnia 2011

Stvn nie musisz mi wierzyc mam to gdzies ale wiem sama jak grałam i miałam więcej punktów niz powinnam. Nie wiem może oni robią to specjalnie ale mi samo dodało pkt. Mój rekordowy wynik to 623 co jest niemożliwe nawet gdybym zbiła wszystkie piłeczki do 14 etapu a na koniec gry tyle mi pokazało. Może Ty tak kombinujesz ale to nie znaczy ze wszyscy ;]

a Ty Xeen skoro nie chodziło Ci o niego to po co dodawałes zdjecie.

Xeen
Xeen
  6 sierpnia 2011
Chodziło mi dokładniej o sam wynik nie o niego to zdjęcie miało przedstawiać duży wynik to jest przykład ;/... Już zaczynasz do kłótni prowadzisz ale ja nie zamierzam się kłócić jeszcze z tobą haha:)
DontForgetAboutMe0
DontForgetAboutMe0
  6 sierpnia 2011

Nie nie prowadze do kłótni jeśli o to Ci chodzilo w tym zdaniu chodzi mi tylko o to że niepotrzebnie sie czepiacie i z gory zakladacie ze ktoś od razu oszukuje i nikt mi nie bedzie mówił ,że sciemniam bo napisałam co wiem i co zauważyłam na swoim przykładzie.

stvn
stvn
  6 sierpnia 2011

Ściemniają osoby z wynikiem 8469390654376548645.

DontForgetAboutMe0
DontForgetAboutMe0
  6 sierpnia 2011

Ta tylko ja napisałam że czasem podwójnie nalicza i że są błędy w grze a Ty odpisałes ''Prosze nie sciemniac ze bugi w grze i ze podwójnie punkty naliczylo'' wiec tak jakby to sie tyczyło do mnie.

stvn
stvn
  6 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiec tak jakby to sie tyczyło do mnie

Nie. Pisałem o tych kosmicznie wysokich wynikach.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.