Zastanawiam sie co sie dzieje od jakiegos czasu non stop wywala mi gre albo po prostu do tego stopnia zwiesza wszystko ze ramki sa przezroczyste to po pierwsze..
po drugie moi znajomi znikaja u mnie za telewizorem w garazu i nie moga wyjsc? musza resetowac gre
po trzecie w nowo dostanym ogrodzie boost ktore sie z pomp biora i doswiadczeni wywala tak daleko ze ucieka poza granice "dzialki' i nie moge tego wziac
a po następne dostalam "salon" i przypadkowo krzeslo mi sie schowalo do schowka po czym zniklo.. juz go nie ma :/ a najbardziej mnie dziwi jak dostałam pawia chcialam go przeniesc miedzy pokojami i zginal rowniez w ten sposob co krzesła do tej pory nie odzyskalam.. o co tu chodzi? to sa bledy czy jest cos na rzeczy ze nie mozna swoich przedmiotow ktore sie wygralo przenosic bo znikna ? masakra...
Bugi?
No ja tez mam tak że jak z kimś pisze to nagle nie widzę okna czatu ale mnie nie wywala myślę że to po prostu po nowych zmianach i zaraz to naprawią
no nie moja wina ze nie chce miec zwierzakow rozpieprzonych po calym domu wolalabym miec w jednym pokoju wszystkie co zwieksza szanse na to ze wszystkie beda glaskane przez odwiedzajacych bo komu sie chce szukac ich po calej chalupie? hehe
i sorki ze jedno pod drugim ale wkurzajace tez jest to ze dostaje sie pokoje umeblowane w ktorych nie mozna zmieniac ustawienia mebli... Dziwne jest tylko to "pokaz swoj pokoj znajomym za kazdego odwiedzajacego dostaniesz... "itp i komu ja mam sie chwalic ze mam ladny pokoj skoro mam taki sam jak inni bo nic sie nie da praktycznie przestawic :D?
Dokładnie chodzisz powinni napisać że nie można a tak to ludzie tracą rzeczy.
i ten miod na pol ekranu spam zasrany :/// co to w ogole ma byc ? nie ma sposobu na usuniecie tego ? przez to nie moge prawie nic robic ani podejsc na lewo bo mi klika na miod :/
Smeet do tej pory nie naprawił błędu. Trzeba czekać, aż naprawi.
Przestaw telewizor w inne miejsce.
Kulki wyskakują losowo z pewnego względu, więc tak być musi. Nigdy natomiast nie spotkałem się z tym, by kulka była nie do kliknięcia.
Strzałka do innych pokoi po usunięciu jej z pokoju do Moje Rzeczy - znika bezpowrotnie. Widocznie u Ciebie coś takiego nastąpiło z itemami, o których wspomniałaś. Chociaż nie powinno, bo gra KRADNIE tylko strzałki.
Zadania pozostające do wykonania przypominane są tym właśnie powiadamiaczem. Jeśli zrobisz ulowe, będziesz miała powiadomienie o innym zadaniu. Taki urok nowego interfejsu gry.
ja tez mam ten problem salon z pomaranczowym dywanem ten nowy tak samo ktos mi powiedzial zeby naj lepien nie ruszac rzeczy z tego pokoju
Będziemy oddawać rzeczy z nowych pokoi, które zniknęły.
By odzyskać zgubę proszę o kontakt na profil na portalu Fotka podając jaka część umeblowania z NOWYCH pokoi zniknęła. Przepraszamy za niedogodności.