Xeen
Xeen
  15 lipca 2011 (pierwszy post)

Co raz częściej mi się to zdarza wczoraj 4 razy i dzisiaj znowu! :( Te ikonki błąd się pojawia gdy otrzymuję od kogoś wiadomość.

Ostatnio tak patrzę i coraz więcej osób ma tego buga.

GanjaTeam91
GanjaTeam91
  15 lipca 2011

Niestety mam to samo a jak piszą na PW odbieram i lipa ani odczytać bo profil usera który pisze jest przeźroczysta to nie można pisać na czacie ani wejść do pokoju.
Z tymi ikonami na dole tez tak mam jak najadę na jakaś to zamiast się powiększyć robią się one mniejsze i latają.

sdrcw
sdrcw
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Niestety mam to samo a jak piszą na PW odbieram i lipa ani odczytać bo profil usera który pisze jest przeźroczysta to nie można pisać na czacie ani wejść do pokoju.

Też tak mam :((
stvn
stvn
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: profil usera który pisze jest przeźroczysta to nie można pisać na czacie ani wejść do pokoju.

Mam tak samo. Znaczy miałem wczoraj do czasu ich rycia wielogodzinnego. Zobaczymy dzisiaj.
Xeen
Xeen
  15 lipca 2011

Dokładnie profile robią się przezroczyste :(

LadyHardElectro
LadyHardElectro
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: profil usera który pisze jest przeźroczysta to nie można pisać na czacie ani wejść do pokoju

A myślałam że to tylko u mni eO.o
stvn
stvn
  15 lipca 2011

Problem nie został naprawiony, papra się nadal.

Xeen
Xeen
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Problem nie został naprawiony, papra się nadal.

Mi coraz częściej:
stvn
stvn
  15 lipca 2011

Czy znajdujecie w powyższym wpisie choć jedno drobne słowo "przepraszamy"?

Nie!

Za to możecie znaleźć informację, że pracowali, by uczynić grę bardziej cool i przyjemną, oraz baaardzo ciężko pracowali, by wprowadzić napraaawdę ekscytujące usprawnienia!

Co im z tego wyszło? Uciekające ikonki nadal uciekają, okna nie ładują się, tekst pisany na czacie przez piszącego, nie jest przez piszącego widoczny i jedyne, co pomaga to restart! Za to ikonka domku na liście znajomych ma ciemniejsze barwy! Super!

Ale... otrzymujemy informację, by wysyłać innym prezenty!

Więc nie marudzić, że nie działa, tylko kupować Coins i wydawać Coins!

A Wy chcecie, żeby wprowadzili odsprzedawanie własnych rzeczy, oraz by można było zarabiać Coins w mieście! Tak! 2 Coins dziennie!

Otwórzcie oczy i zacznijcie myśleć oraz mieć świadomość kim jesteście w tej grze, a raczej czym!

Pozdrawiam serdecznie.
Xeen
Xeen
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

I ja się zgadzam!

Dajecie jakieś pierdoły a nie nowości no jeżeli uważacie, że takie ważne
jest aby zmienić domek w wyszukiwarce na ciemniejszy to brawo!

Takie nowości zajęły Wam 3 godziny?

Mieliśmy nadzieję, że jak nowości to wprowadzicie może jakiś nowy pokój
dodacie coś nowego a nie zmieniać na gorszę to co już jest.

Bugów jest coraz więcej a wy tyko zmieniacie kolor domku.

Wczoraj odwołane zostały konkursy i imprezy z powodu niedziałającego MF, rozumiem można przenieść konkurs, ale to większe utrudnienia dla innych, gdyż mieli zaplanowany ten termin jako wolny a np. jutro jak konkurs jest przeniesiony mają zaplanowany cały dzień.
DangerousRelations
DangerousRelations
  15 lipca 2011

jeszcze nic mi sie nie zepsulo;)

GanjaTeam91
GanjaTeam91
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze nic mi sie nie zepsulo;)

To masz fajnie bo mi się psuje co 15 min i co 15 min muszę walić same re logi.
Aż się grać odechciewa :(
ToxicSoul
ToxicSoul
  15 lipca 2011

z Miniaturkami tez jest problem ;/ jak chce się zmienic.. nie wyswieta zmiany u siebie..ale komus innemu tak albo zostaje bez zmian miniaturka ;x

GanjaTeam91
GanjaTeam91
  16 lipca 2011

Hehe w temacie http://www.fotka.pl/grupa/830909/Miasto_Fotki/BEDA_ZMIANY_32397622 Fenomenka dała chyba zły obrazek :D
Powinien być taki:

Fenomenka
Fenomenka
  16 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Hehe w temacie http://www.fotka.pl/grupa/830909/Miasto_Fotki/BEDA_ZMIANY_32397622 Fenomenka dała chyba zły obrazek :D Powinien być taki:

Powinnam wymienić ;)

Najmocniej przepraszamy, że wprowadzanie zmian tak się przeciąga poza przerwę techniczną i występują różne bugi i niedogodności. Tak naprawdę jesteśmy w trakcie wprowadzenia kilku nowości, których jeszcze nie widać w Miasteczku, acz potrzebują wielu modyfikacji "gdzieś w głębi systemu". Prosimy o jeszcze trochę cierpliwości.

Liczymy na Wasze wsparcie i wytrwałość!
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.