siema , mozecie wejsc teraz na MF ? bo mi sie nic nie laduje jak wchodze ... ;/
problem z wejsciem strona 2 z 3
miłej zabawy :) i znowu mówisz nieprawdę:) bo po co jest ta ikonka do zdobycia miodu?od wczoraj ,czy to nie jest wymuszanie wydania 120 coinsów za durną odznakę i ul ? reklamowanie i wciskanie czegoś na siłę?
przepraszam ale nie zauważyłem ze tu nie mogę usunąć sam swojego wpisu:) zresztą można ten temat zamknąć bo i tak niczego to nie prowadzi ani nic to nie da ,wiec szkoda się stresować,postaram się na przyszłość stosować do zaleceń.
Zdarza się oczywiście każdemu bo to złośliwość czasem rzeczy martwych albo coś innego wypadnie i nic by w tym nie było dziwnego i złego gdyby ktoś z łaski swojej poinformował o tym:) że jest np. awaria albo robią jakieś zmiany nieodzowne do działania mf i że np. nie będzie można do godziny 22 grać i wszystko by było fajnie a tak nie wiem czy mi zapisało kasę bo akurat się rozłączyło a sprawdzić nie mam jak.Wiec to trochę nie jest zbyt profesjonalnie podejście do graczy.
Nie przesadzaj wytrzymasz parę godzin bez gry.. Podejrzewam , że coins się zapisały jeśli owe coins właśnie w momencie wyłączenia aplikacji wygrałeś bądź doładowałeś . Z tego co wiem to ostatnio w grupie był zamieszczony blog informujący graczy o tym , że gra nie będzie działać co prawda w dniu wczorajszym ale nie wszystko zależy od NASZYCH administratorów tylko od niemieckiego smeet i nasi administratorzy nie zawsze są poinformowani na czas o planach wprowadzenia poprawek czy też zmian w grze :) .
Ależ ja cały czas piszę wyraźnie ze nie mam pretensji do naszych Administratorów a do formy która to ,,sponsoruje,, a raczej zarządza tym :) od smeeta oczekuję informacji
Dzieki bardzo ;]
jak on ma pisac w jednym poscie jak post za postem zamykaja ?
Przyjaciół trzymaj blisko , a wrogów jeszcze bliżej :D
A Wy macie jakieś kółeczko wzajemnej adoracji i obrony przed złem tego świata?
Na poprzedniej stronie dał raz 3 posty pod rząd, później 2 posty pod rząd. Rozumiem, czasem tak wyjdzie, że po prostu trzeba, bo przypomni się coś, czy natchnienie zmusi, ale żeby notorycznie?
niech sobie pisze jak chce mi to nie przeszkadza .
Przyjaciół trzymaj blisko , a wrogów jeszcze bliżej :D
Ogarnij się człowieku . Po to wchodzę na forum żeby właśnie czytać . A ty tylko bronisz kolegi , który pisze w kliku postach . Jak to skomentował stvn kółeczko wzajemnej adoracji ;) pozdro ..