siema , mozecie wejsc teraz na MF ? bo mi sie nic nie laduje jak wchodze ... ;/
problem z wejsciem strona 1 z 3
Nie działa miasto fotki...
I nikt nie wie kiedy zacznie działac
był już założony temat...
http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/14919,dziala_wam_
wystarczyło poszukac :P
wiem czytalem wlasnie a tu usunac tematu nie moge ... , a tak wogle jokepiotr mial racje w tamtym temacie oczywiscie modek go zamkna bo za duzo prawdy w tym temacie bylo ...
Przyjaciół trzymaj blisko , a wrogów jeszcze bliżej :D
Moderatorzy ogólnie widzę nic nie robią tematy zamknięte a nadal widoczne i brak funkcji edycji własnego posta oraz usuwania go chore :( a spam to już lawina wiec chyba raczej warto napisać coś do Moda lub team-u Fotka w tej sprawie .Ja się staram o funkcję moda i mam nadzieję że mam szanse wykazać się i pokazać jak powinno wyglądać forum
życie jest jak prezerwatywa działa do czasu póki się nie wytrze!!!
sebo155 Ty i mod? To już widzę jakby wyglądało nasze forum... setka bezsensownych tematów i kasowanie wpisów, które ci "nie pasują". xxxszatanek333xxx jakbyś poczytał komentarze pod ostatnim blogiem to byś wiedział, że ogólnie smeet nie działa, i że nikt nie wie kiedy to naprawią. A tamten temat zamknęli, bo miasto fotki już działa, więc jest niepotrzebny.
Działało Feelusia juz nie działa , a tak działa demokracja i wolność słowa :) zamyka się dyskusję gdy brakuje argumentów:) kolego xxxszatanek333xxx - pozdrawiam.
I właśnie dziś pryska mit o słynnym niemieckim porządku :) i to już nawet nie jest śmieszne a żałosne :) Pozdrawiam całą firmę Smeet i życzę dalszych sukcesów.
To kara dla uzaleznionych od MF
Poczekajcie pare godzin aż zrobią co maja zrobić i wejdziecie.
Nikt z 2-3h bez MF nie osechł :diablica:
To po co ta gra ? tylko do wyciągania kasy? no to rzeczywiście można pogratulować i firmie która tym zarządza i tobie jako operatorowi :)