Wiem, nie jestem idealny, lubię spierac się z inymi i forsowac swoje zdanie, ale nie o tym chcialem teraz napisac. Otoż zycie sklada się z detali, drobiazgow, wiec o tym teraz skrobnę. Zwrocono mi uwagę(administratorka smeet) ze zachowuje sie niestosownie i nagannie, ze są na mnie skargi. W porzadku przyjąłem to, postanowilem się podporzadkowac, ale męczy mnie jedna rzecz. Operatorzy, administratorzy czy przewodnicy skutecznie tępią agresję w miasteczku fm, a jednoczesnie ( jak chocby przewodniczka pusi83), nie zwracają uwagi, ze jednoczesnie w tym samym czasie w okienku *basen* uzytkownicy puszczają teledyski, gdzie prziduja wulgarne teksty, obrazajace władzę, slabszych itd. Jezeli chcemy walczy z agresją, to walczmy, ale na kazdej plaszczyznie, czemu w miasteczku akceptuje się puszczanie obrzydliwych, wulgarnych i czesto niecenzuralnych teledyskow, czemu nikt tego nie zglasza, wchodza tu takze ludzie niepelnoletni, Apeluje do administratorki o nicku Fenomenka by zajela się takze tym aspektem lamania regulaminu fotki, miasteczka fotki, agresja to agresja. Tomaszeniuniek
wiem!
Po 1) To nie można być wszędzie jednocześnie, a gdyby zostało zgłoszone komuś takie zajście, o którym mówisz (o ile takowe miało miejsce) to ktoś na pewno by się tym zajął.
Po 2) skoro mówisz o takich sytuacjach, wnioskuję, że niejednokrotnie byłeś ich świadkiem, więc jeśli nie było w pobliżu nikogo z Administratorów/Operatorów/Przewodników z funkcją blokady TV, to należało któregoś z nich poprosić.
I po3) "czemu w miasteczku akceptuje się puszczanie obrzydliwych, wulgarnych i czesto niecenzuralnych teledyskow, czemu nikt tego nie zglasza, wchodza tu takze ludzie niepełnoletni" - patrz pkt 2
ja odnosnie nie centralnych piosenek . nie oszukujmy się ale w latach których żyjemy jest to normalne . kiedyś powstawały teraz powstaja ag będą powstawać. jest to coś czego młodzi ludzie chcą.. a puszczanie takich piosenek nawet osoba nie mającym 18 to wydaje mi się ze to nie jest ich demoralizowanie bo 99 procent osób sama tego słucha bądź słyszała a 1 procent wchodzi na miasto gdy to nie leci.. sorki za błędy pisze ze smartfona . pozdro
Bardzo ładnie napisane... ale gdybyś minimum sprytu zaglądnąłbyś do tematu http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/13147,Lista_Operatorow_i_P
Jak widać Pusi83 nie otrzymała jeszcze praw do ingerencji w TV więc siłą rzeczy nie mogła usunąć klipu...
Odnośnie tych wulgarnych teledysków... Powiedz to ludziom, którzy je puszczają, wytłumacz im to łopatologicznym językiem...
Temat uważam za wyczerpany... Wnioski nasuwają się same.