jokepiotr
jokepiotr
  21 czerwca 2011 (pierwszy post)

Jaki cel jest podawać ankiety i podobne głupoty ,które obiecują dodawanie do konta darmowych coinsów?jeśli to jest tylko wyciąganie danych od ludzi i naciąganie ich?Przecież żadne coinsy żebyśmy wypełnili nie wiem ile ankiet,czy innych rzeczy to i tak żadne coinsy nie wpłyną:) czy to jest w ogóle legalne?

stvn
stvn
  21 czerwca 2011

Dlatego dobrze jest wpisywać się tam bzdury, wymyśloną datę urodzenia, imię itd...:bye:

jokepiotr
jokepiotr
  21 czerwca 2011

No to akurat wiem:) na tyle nie jestem pusty żeby podawać swoje dane ,tylko interesuje mnie po co na to pozwalają ludzie którzy ,,kierują,, miastem fotki ,jeśli wiadomo że to oszustwo i naciąganie?

stvn
stvn
  21 czerwca 2011

Zgłoś Fenomence. Takie oferty będą usunięte.

Fenomenka
Fenomenka
  21 czerwca 2011

Jeśli coins nie docierają, będę wdzięczna za informacje. Natomiast jeśli nie są dostarczane, to zawsze należy także zgłosić się po nie do sponsora oferty.

Xeen
Xeen
  21 czerwca 2011

Coinsy są dastarczane POTWIERDZAM mi wpłynęły wszystkie
prawie 230 Coins :-)
Zaprojektuje i kupię wybraną koszulkę i kolejne Coins na moje konto! :kv3:

jokepiotr
jokepiotr
  21 czerwca 2011

To zdradż z łaski swojej jak to robisz? bo mnie np. za ściągnięcie realplayera,czy za wypełnienie ankiety nic nie wpłynęło

stvn
stvn
  21 czerwca 2011

Pierdoły robisz za 3 Coins, strata czasu. Rób te za 23 itd.

Xeen
Xeen
  21 czerwca 2011

Rozwiązanie ankiety dużo daje
i te testy oraz rejestrowanie się na tych stronach PROSTE.

jokepiotr
jokepiotr
  21 czerwca 2011

A ja sądzę że pierdoły piszesz:) bez obrazy,pisałem i wypełniałem ankiety i inne dziadostwa i minął tydzień ,nie tylko kilka godzin i nawet złamanego coinsa nie dostałem :)

Xeen
Xeen
  21 czerwca 2011

Być może nie wypełniłeś zadania do końca, jeżeli tak zgłoś problem j.w pisała Fenomenka

stvn
stvn
  22 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pisałem i wypełniałem ankiety i inne dziadostwa i minął tydzień ,nie tylko kilka godzin i nawet złamanego coinsa nie dostałem :)

Robisz ankiety, czekasz z 2h, nie przychodzi to trudno, albo zgłaszasz na forum, albo olewasz i czekasz na kolejne. Nie ma co się tym denerwować. Też z początku się wkurzałem, ale teraz już mam na to brzydki wyraz.
jokepiotr
jokepiotr
  22 czerwca 2011

Ja się nie wkurzam ,bardziej trafne słowo to mnie to po prostu irytuje :),całe życie a już troszkę żyję na tym świecie nauczyło mnie że nic nie ma za darmo:) ale irytuje mnie to że ktoś nas naciąga. Xeen masz racje,czasem można coś przeoczyć teoretycznie:) ale jeśli pisze ,zarejestruj się
.kliknij w link aktywacyjny,wypełnij ankietę a dostaniesz ileś tam za to coinsów to chyba nie myślisz że jestem aż taki tępy żeby tego nie zrobić:)

stvn
stvn
  22 czerwca 2011

Ale ja tak kilka Coins zgarnąłem z tych ankiet właśnie. Wiec geeeneralnie działają. Te nie działające, czasem - w szale złości - zgłaszam Fenomence na forum.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.