Tineczczka452
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
Tineczczka452
  14 maja 2011 (pierwszy post)

cześć,

miałam zły wiek wpisany w profilu i w tym samym czasie zakładałam konto na fotka miasto ( czyli mając wpisane 19 lat ) , a więc strefa + 18 .. teraz zmieniłam wiek na taki, który aktualnie posiadam czyli 16 i kiedy whcodziłam namiasto fotka to wciąż była w strefie +18.. postanowiłam usunąć konto na fotka miasto i założyć nowe, ale kiedy teraz wchodzę na fotka miasto to wyskakuje błąd :
Twoje stare konto zostało skasowane. Spróbuj ponownie później. (#31)null

mam czekać ?

Piotrus
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 20
Piotrus
  14 maja 2011

Napisz do suchara.

DeIeLEeR
DeIeLEeR
  15 maja 2011

Możesz ponownie wejść na konto po 24 h o ile się nie mylę (a mogę).
Jeżeli będzie to nowe konto to myślę ze będzie już na strefie dla nastolatków (ale także mogę się mylić) xD

stvn
stvn
  15 maja 2011

Tak, ale ona by chciała mieć nadal to stare konto.

Czyli... przypinanie starego konta z MF do nowego konta z fotki - czarna magia.:zabawa: Pisz do suchara.

DeIeLEeR
DeIeLEeR
  15 maja 2011
Tineczczka452
Tineczczka452: postanowiłam usunąć konto na fotka miasto i założyć nowe, ale kiedy teraz wchodzę na fotka miasto to wyskakuje błąd : Twoje stare konto zostało skasowane. Spróbuj ponownie później. (#31)null

Skoro postanowiła wejść na konto ponownie i wyszedł jej ten komunikat widać ze chce zostać przy starym koncie :)
DeIeLEeR
DeIeLEeR
  15 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, ale ona by chciała mieć nadal to stare konto. Czyli... przypinanie starego konta z MF do nowego konta z fotki - czarna magia. Pisz do suchara.

Stare konto czyli ten sam nick?
Jak usunęła zacznie od NEW jak wejdzie ponownie xD
stvn
stvn
  15 maja 2011

Nowe konto będzie miało nowe ID. Stare (nie usunięte) będzie miało stare ID. No i przypisać stare konto z MF do nowego konta na fotce.

DeIeLEeR
DeIeLEeR
  16 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Stare (nie usunięte) będzie miało stare ID

Tineczczka452
Tineczczka452: Twoje stare konto zostało skasowane. Spróbuj ponownie później. (#31)null

Jak widać mając komunikat stare konto poszło sie :cenzura:
Aeternus
Aeternus
  17 maja 2011

jeżeli profil został usunięty z Fotka to konto na Mieście Fotki również... działa to z automatu. Zakładając nowe konto na Fotka nie ma możliwości powrócenia do konta starego...

GanjaTeam91
GanjaTeam91
  17 maja 2011
Tineczczka452
Tineczczka452: postanowiłam usunąć konto na fotka miasto i założyć nowe

Mowa o MF.
Jak się usuwa na MF konto po ok 24h można zrobić nowe mające nowe ID o ile się nie mylę :)
Na nowym koncie jak wejdzie możliwe ze już będzie miała datę zgodna z Fotka (ale się mogę mylić)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.