cześć,
miałam zły wiek wpisany w profilu i w tym samym czasie zakładałam konto na fotka miasto ( czyli mając wpisane 19 lat ) , a więc strefa + 18 .. teraz zmieniłam wiek na taki, który aktualnie posiadam czyli 16 i kiedy whcodziłam namiasto fotka to wciąż była w strefie +18.. postanowiłam usunąć konto na fotka miasto i założyć nowe, ale kiedy teraz wchodzę na fotka miasto to wyskakuje błąd :
Twoje stare konto zostało skasowane. Spróbuj ponownie później. (#31)null
mam czekać ?
lista tematów
usunięty profil, co robić
Możesz ponownie wejść na konto po 24 h o ile się nie mylę (a mogę).
Jeżeli będzie to nowe konto to myślę ze będzie już na strefie dla nastolatków (ale także mogę się mylić) xD
Tak, ale ona by chciała mieć nadal to stare konto.
Czyli... przypinanie starego konta z MF do nowego konta z fotki - czarna magia. Pisz do suchara.
Tineczczka452: postanowiłam usunąć konto na fotka miasto i założyć nowe, ale kiedy teraz wchodzę na fotka miasto to wyskakuje błąd :
Twoje stare konto zostało skasowane. Spróbuj ponownie później. (#31)null
Skoro postanowiła wejść na konto ponownie i wyszedł jej ten komunikat widać ze chce zostać przy starym koncie :)
Nowe konto będzie miało nowe ID. Stare (nie usunięte) będzie miało stare ID. No i przypisać stare konto z MF do nowego konta na fotce.
Mowa o MF.
Jak się usuwa na MF konto po ok 24h można zrobić nowe mające nowe ID o ile się nie mylę :)
Na nowym koncie jak wejdzie możliwe ze już będzie miała datę zgodna z Fotka (ale się mogę mylić)