Witam , czy opłaca się kupić takiego laptopa za 750zł?
Laptop Asus K50IJ
Producent : Acer
Peocesor : Pentium(R) Dual-Core CPU T4400 @ 2.20GHz
Zainstalowana pamięć : 3GB
Typ systemu : 32-bitowy system operacyjny
HDD : 320 GB
Napęd DVD
Laptop posiada comfort feel the cool co oznacza że laptop nie nagrzewa się tak bardzo jak inne laptopy . Posiada wbudowaną kamerę internetową oraz Wi-Fi . Ma także odczyt kart pamięci i 4 wejścia USB .
Jest to 2 letni laptop w bardzo dobrym stanie .
Bateria trzyma ok 2h.
Z góry dzieki za odpowiedzi
ps. Pan ktory go sprzedaje jest z mojego miasta wiec odbiór osobisty ale chodzi mi o kwotę czy się oplaca
Wycena Laptopa?
czy ja coś przegapiłem na rynku elektroniki?
muł. szególnie jak leci na integrze. nie wart kasy na te marke
pod warunkiem ze była wymieniana inaczej to wierutna bzdura
Ore wa, yurusaretai n da to omou. Un, ore wa yurusaretai
Ore ni wa, dare mo tasukerarenai to omou n da. Kazoku darou ga, nakama darou ga. Dare mo.
450 mogę dać
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
bateria nie byla wymieniana a trzyma 3,5 h :)
Pozdrawiam
Jak na 2letni to nie opłaca się - może i jest tyle wart ALE nie masz na niego gwarancji, więc prawdopodobnie wywalisz 750zł w błoto. Dołóż ze 250zł i upoluj jakiś młodszy egzemplarz z ważną gwarancją, naprawdę warto bo w laptopach nie trudno o awarię. I rozglądaj się za Acerem, jakość wykonania wcale nie odbiega od Asusów czy HPków a jest tańszy.
są dedykowane grafiki i dedykowane grafiki. Dedykowana grafika zazwyczaj oznacza wyższą wydajność niż ta zintegrowana i przypomnę, że nie tylko procesor graficzny jest wykorzystany w grach, i sprzęty z dedykowaną obecnie nie kosztują kosmicznych sum, wystarczy dobrze poszukać na necie, bo w sklepach nadal można znaleźć cudo i3(sb)-4gb ram- intel hd3000 w pięknej cenie 3500zł:) i to ja nazywam głupotą:)
Kupno lapa do to głupota? a więc mam wywalić z 4-5k na dwie stacjonarki w 2 miejscach zamieszkania niż kupić jednego lapa w tej cenie. spoko;) Pamiętaj wszystko zależy od sytuacji:)
A obecnie kupując lapa można znaleźć wersje z optimusem czy switchable graphics:) wiec i bateria potrafi wytrzymać;)
Ore wa, yurusaretai n da to omou. Un, ore wa yurusaretai
Ore ni wa, dare mo tasukerarenai to omou n da. Kazoku darou ga, nakama darou ga. Dare mo.