Witam. Posiadam internet play online na kartę. i gdy pobieram pliki np 2x700mb to rozłącza mi neta. ściągnie ok 100mb i koniec. nie zawsze się tak dzieje ale nie wiem czym tj spowodowane. czekam na odpowiedźi
lista tematów
Rozłączanie neta
Ciezko okreslic dlaczego, ale dostep do Internetu tego typu cierpli na roznego rodzaju bolaczki. Polecam jakiegos Download Managera, ktory bedzie mial mozliwosc wznowienia sciagania od przerwanego miejsca.
fleshget ja mam play za 59 19giga i modem router optionicon globesurfer III i mi lata ładnie prędkość 4mega ściągania 450Kb/s teraz widze ze tp ciagnie do mnie swiatełko i mowili ze 6mega spokojnie moze i 10 :)
Konto usunięte: fleshget ja mam play za 59 19giga i modem router optionicon globesurfer III i mi lata ładnie prędkość 4mega ściągania 450Kb/s teraz widze ze tp ciagnie do mnie swiatełko i mowili ze 6mega spokojnie moze i 10 :)
mi też ładnie śmiga ;) do prawie 500kb/s przy ściąganiu ;) ale ta prędkość zależna jest z jakiego serwera się pobiera;) wcześniej miałem blueconnect ;/
btw: wypróbuję tego flashget-a