Mam pytanie. Chcę skopiować płyty z mojej oryginalnej GTA IV. Czy zwykłe DVD wystarczą czy trzeba jakieś inne?
lista tematów
Kopia płyt z gry
lucas: To chyba było moje ostatnie pytanie na tym forum bo prędzej gówno na ryj mi spadnie niż dostanę sensowną odpowiedź od normalnego człowieka.MichaU:
Gówno wiesz? To nie pisz. Proste...
Jeśli dalej będziesz taki "kulturalny" to będzie to ostatnią rzeczą, jaką zrobiłeś na tym portalu [*]
Co do tematu, najprawdopodobniej będziesz potrzebował płytki DVD-R DL. A jak nie wiesz co to jest, proś o pomoc wujka google.
Szczerze ja też to odczułem , na tym forum robi sie syf .. zamiast normalnej odpowiedzi to co pierwsze pier dala sie jakiś mosiek i pisze zeby najlepiej na winylowe , sam przestałem zadawac pytania na tym forum bo z dnia na dzien coraz głupsze pytania dostaje. A nie dziwie sie ze sie kolega zdenerwował bo ja bym tez pewnie tak napisał , jak kuba Bogu..
Konto usunięte: zamiast normalnej odpowiedzi to co pierwsze pier dala sie jakiś mosiek i pisze zeby najlepiej na winylowe , sam przestałem zadawac pytania na tym forum bo z dnia na dzien coraz głupsze pytania dostaje
skoro reprezentuje taki poziom i slownictwo jak twoja wypowiedz to niedziw sie ze takie sa :) swoja droga zostaw sobie takie teksty dla swoich kolegow :) albo na niedzielny obiad pozdrawiam
mistrzowski temat i odpowiedzi :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
No nie żartuj. Syf to tu był od zawsze. Chcesz normalnej odpowiedzi na konkretne pytanie - zadajesz je na odpowiednim tematycznym forum, gdzie są ludzie który mają o tym pojęcie. Na foteczka.pl mógłby zostać tylko Hyde i O fotka, poziom ten sam.
Najlepiej to zależy kto lubi mieć płyt w domu:D pirackich można dvd i podzielić oryginalna na kilka części i po nagrywać na płytki lub płytę DVD double layer i wtedy na jednej wszystko się zmieści i dołożyć cracka:D:D bo już oryginał nie będzie :D:D
-_-
-_-
typowe:)
Jeżeli masz oryginał to bodaj siedzą na 9gb płytach, z resztą sam sprawdz i takie kup, tylko nie wiem czy tak bezproblemowo je nagrasz przez zabezpieczenia :)
MichaU: skoro reprezentuje taki poziom i slownictwo jak twoja wypowiedz to niedziw sie ze takie sa :) swoja droga zostaw sobie takie teksty dla swoich kolegow :) albo na niedzielny obiad pozdrawiam
Tak bo pocisk z niewiedzy autora, który dla upewnienia się założył temat to szczyt intelektualizmu. W takim wypadku jednak jestem poniżej jakiegokolwiek poziomu człowieczeństwa i kultury:)
Ore wa, yurusaretai n da to omou. Un, ore wa yurusaretai
Ore ni wa, dare mo tasukerarenai to omou n da. Kazoku darou ga, nakama darou ga. Dare mo.