Tomson8
Posty: 626 (po ~1629 znaków)
Reputacja: -3 | BluzgometrTM: 3
Tomson8
  29 listopada 2011 (pierwszy post)

jak przenieść zdjęcia z komórki do laptopa za pomocą bluetooth bo nie mam kabla i dlatego muszę w taki sposób

Draxiu
Posty: 2891 (po ~90 znaków)
Reputacja: 13 | BluzgometrTM: 55
Draxiu
  29 listopada 2011

musisz miec adapter bluetooth na lapku albo wbudowany taki " moduł" w lapka + program jakis z netu do blue i smiga

Linkin Park - New Devide
http://www.youtube.com/watch?v=ysSxxIqKNN0
Tomson8
Posty: 626 (po ~1629 znaków)
Reputacja: -3 | BluzgometrTM: 3
Tomson8
  29 listopada 2011
Draxiu
Draxiu: musisz miec adapter bluetooth na lapku albo wbudowany taki " moduł" w lapka + program jakis z netu do blue i smiga

mam windows7 i tam jest wszystko tylko jak to skonfigurowac
Draxiu
Posty: 2891 (po ~90 znaków)
Reputacja: 13 | BluzgometrTM: 55
Draxiu
  29 listopada 2011

czy masz czym odbierac sygnal blue na kompie jesli nie to potrzebny adapter bluta pozniej samo sie rozwiaze

Linkin Park - New Devide
http://www.youtube.com/watch?v=ysSxxIqKNN0
Tomson8
Posty: 626 (po ~1629 znaków)
Reputacja: -3 | BluzgometrTM: 3
Tomson8
  29 listopada 2011
Draxiu
Draxiu: czy masz czym odbierac sygnal blue na kompie jesli nie to potrzebny adapter bluta pozniej samo sie rozwiaze

gdy uruchamiam bluta na komputerze to zaczyna wyszukiwać urządzenia wyposażone w bluta ale nic sie nie pojawia na liscie mimo ze komórka jest obok i ma włączone bluta
Tomson8
Posty: 626 (po ~1629 znaków)
Reputacja: -3 | BluzgometrTM: 3
Tomson8
  29 listopada 2011

powiedzcie mi czy w windows7 jest instalowany blutoch bo u mnie jest widcomm bluetooth software

MichaU
MichaU
  30 listopada 2011

musisz wejsc w ustawienia i zezwolic na odnajdywanie kompa ot cala filozofia

Draxiu
Posty: 2891 (po ~90 znaków)
Reputacja: 13 | BluzgometrTM: 55
Draxiu
  30 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: gdy uruchamiam bluta na komputerze to zaczyna wyszukiwać urządzenia wyposażone w bluta ale nic sie nie pojawia na liscie mimo ze komórka jest obok i ma włączone bluta

zobacz w opcjach blutacza czy masz wlaczona opcje widocznosci
Linkin Park - New Devide
http://www.youtube.com/watch?v=ysSxxIqKNN0
Tomson8
Posty: 626 (po ~1629 znaków)
Reputacja: -3 | BluzgometrTM: 3
Tomson8
  30 listopada 2011
MichaU
MichaU: musisz wejsc w ustawienia i zezwolic na odnajdywanie kompa ot cala filozofia

ty miałeś racje zrobiłem tak jak pisałeś i juz wszystko działa zdjęcie mogę przesyłać bez żadnego problemu i to bez kabla dzieki
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.