Achis
Achis
  25 listopada 2011 (pierwszy post)

Moja dziewczyna ma problem a mianowicie gdy nie ma włączonego Skypa i nie gada ze mna to nic jej w kompie nie piszczy , gdy natomiast po paru minutach przesiedzenia ze mną zaczyna coś w środku piszczeć . Ma też włączony mikrofon i słuchawki na uszach .

MTF
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  25 listopada 2011
Achis
Achis: Moja dziewczyna ma problem a mianowicie gdy nie ma włączonego Skypa i nie gada ze mna to nic jej w kompie nie piszczy , gdy natomiast po paru minutach przesiedzenia ze mną zaczyna coś w środku piszczeć . Ma też włączony mikrofon i słuchawki na uszach .

w środku czego?

czyżby brzęczek dręczyciel oświadcza o przegrzewaniu się procka?:nielapie:
Achis
Achis
  25 listopada 2011

Niewiadomo co to bo nie rozebrala obudowy kompa mowi tylko ze cos w srodku piszczy . a mowi ze ma wszystko powyłączane .

thesimon
thesimon
  25 listopada 2011

Możliwe, że dotyczy przegrzewania się procesora ale wtedy pisk jest dosyć intensywny i najczęściej kończy się restartem sprzętu. Mam wrażenie że to kondensatory zaczynają dawać o sobie znać. ;)

Achis
Achis
  26 listopada 2011

Czyli co by musiała zrobić ?? No jak wyłączy Skype z nasza rozmową to przestaje .

xyz
xyz
  26 listopada 2011

Najpierw sprawdź temperatury programem.

Achis
Achis
  26 listopada 2011

Jaki program

xyz
xyz
  26 listopada 2011

Speedfan/Everest/Core Temp

thesimon
thesimon
  26 listopada 2011

Od siebie polecam HWMonitor.

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  26 listopada 2011

może po prostu niech dociśnie wtyczkę mikrofonu lub głośników

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Achis
Achis
  27 listopada 2011

Nie nie to nie jest od tego . Dzisiaj popoludniu zobaczymy efekty z tym pprogramem i zrobimy screnna

kaziu4442
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 2
kaziu4442
  29 listopada 2011

To jest jakas cewka na 90% albo grafa, albo karta dzwiekowa. Mialem tak w kilku kompach Skype obciaza kompa i zacznaja piszczec mialem tak w kilku kompach i mi to nie przeszkadzalo, ale to zalezne od glosnosci tego i na bank nie moge wiedziec czy to to nie slyszac tego. Jesli to cewka to mozna ja zalac klejem np super glue, ale nie polecam mimo ze nie powinno sie nic stac to zawsze jest gorsze chlodzenie.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.