Moja dziewczyna ma problem a mianowicie gdy nie ma włączonego Skypa i nie gada ze mna to nic jej w kompie nie piszczy , gdy natomiast po paru minutach przesiedzenia ze mną zaczyna coś w środku piszczeć . Ma też włączony mikrofon i słuchawki na uszach .
Problem z Komputerem dziewczyny
w środku czego?
czyżby brzęczek dręczyciel oświadcza o przegrzewaniu się procka?
Niewiadomo co to bo nie rozebrala obudowy kompa mowi tylko ze cos w srodku piszczy . a mowi ze ma wszystko powyłączane .
Możliwe, że dotyczy przegrzewania się procesora ale wtedy pisk jest dosyć intensywny i najczęściej kończy się restartem sprzętu. Mam wrażenie że to kondensatory zaczynają dawać o sobie znać. ;)
może po prostu niech dociśnie wtyczkę mikrofonu lub głośników
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Nie nie to nie jest od tego . Dzisiaj popoludniu zobaczymy efekty z tym pprogramem i zrobimy screnna
To jest jakas cewka na 90% albo grafa, albo karta dzwiekowa. Mialem tak w kilku kompach Skype obciaza kompa i zacznaja piszczec mialem tak w kilku kompach i mi to nie przeszkadzalo, ale to zalezne od glosnosci tego i na bank nie moge wiedziec czy to to nie slyszac tego. Jesli to cewka to mozna ja zalac klejem np super glue, ale nie polecam mimo ze nie powinno sie nic stac to zawsze jest gorsze chlodzenie.