Witam, chciałam zapytać czym różni się od siebie I phone Apple 3g od 3gs ? i jakie są wady a jakie zalety tych telefonów? moj mama planuje zakup i nie wiem co jej powiedzieć, na co warto zwrócić uwagę? prosze o pomoc, pozdrawiam :)
I phone
Nie wiem na ile wymagającym użytkownikiem jest twoja mama. Do czego ma jej służyć ten telefon ? Bo jak tylko do dzwonienia i pisania smsów to niech bierze tańszy.
a czym one się od siebie różnią? który jest nowszy i lepszy? mama chce dzwonić, pisać sms, czasem słuchac muzyki, korzystać z internetu i robić zdjęcia, tyle wymaga a chce I phona haha
a za ile ma możliwość jego kupienia? nowy czy używka? i dlaczego Apple, a nie np jakiś HTC, który daje więcej możliwości?
Wiekszosc programow i aplikacji (tych nowych, bardziej wartosciowych i bardziej przydatnych do zycia) jest kompatybilne z 3gs i w gore.
Z reszta wszystko zalezy od oprogramowania, zrob cracka i wrzuc nowsze oprogramowanie.
I tak jak napisal pan wyzej, przy 3gs, 4 i 4s iOS nie bedzie tak mulic jak w starym 3.
W ogole nie wiedzialam ze 3 sa jeszcze w sprzedazy