Siemka forumowicze mam mały dylemat z telefonem, a mianowicie podczas odtwarzania muzyki po jakimś czasie muzyka wyłącza się, a cała zawartość karty nie jest dostępna... Tylko po restarcie telefonu cała zawartość karty wraca ale przy odtwarzaniu wciąż pojawia sie ten problem i nie wiem czy to wina telefonu czy wystarczy sformatować kartę. Karta ma 8G, za pomoc thx.
FONIK
może nie na temat, ale proponuje zainwestować w urządzenie które z założenia służy do słuchania muzyki. zwie się odtwarzacz mp3.
prawda jest taka, ze jak cos jest od wszystkiego (telefon w tym wypadku), to nie to ze jest do niczego, jest po prostu do du py
jesli sluchasz tylko na silowni, to zdecydowanie lepszym wyjsciem bedzie wieza. kabelki od sluchawek nie przeszkadzaja i lepsze brzmienie ma:)
Zawsze sie zastanawialem jak mozna muzyki z telefonu sluchac, co chwila cos pierdzi, sama nuta jest okropnie zmodulowana i ma sie wrazenie ze jakis komar gdzies w tle naku$!@#4 :)
PZDR
Miałem niemal identyczny przypadek jak Ty z se k770i, uszkodzona była karta pamięci. Sprawdź na komputerze z użyciem czytnika kart pamięci czy karta sprawia problemy, jeśli wszystko będzie dobrze, to będzie znaczyło, że z telefonem jest coś nie tak.
ziew...
dupny telefon,albo wejscie sie psuje albo karta pamieci,ewentualnie oprogramowanie choc w to watpie,a na silke to wieze zakup.
Ewentualnie jak nie jestes zbyt mocno finansowy to mogles chociaz kupic jakiegos SE najlepiej z systemem ,żeby łatwo można było winstalować w niego jakiś odtwarzacz i żeby był z wejsciem mini jack 3,5,wtedy podłączasz głośniki 2,0 albo 2,1 i też gra nieźle choć o wiele ciszej niż wieża ,jakość też jest mniejsza.