OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  1 października 2011 (pierwszy post)

mam pewien problem z komputerem, otóż od 2 dni klikając na jakiś program na pulpicie czy na starcie [ dosłownie każdy program poza moimi folderami ] nic się nie dzieje, tzn nic się nie włącza ;/ ładuje sie i nagle przestaje. jak wchodzę w managera zadań to niby wszystko jest pootwierane ale tak naprawdę nic się nie włączyło ;/ jak zamykam firefoxa w managerze to czasem załapuje i się włącza przeglądarka . albo jak zresetuje kompa to tez się włącza ale tylko za 1 razem a później znowu trzeba się z tym bawić ;/

Ktoś wie jak mi pomoc, albo w czym problem?
albo wytłumaczy ten problem w miarę prostymi słowami ;d ?

oświećcie mnie!!

MTF
Posty: 1559 (po ~133 znaków)
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  1 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

jaki Windows?
OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  1 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jaki Windows?

Windows Vista ;/
MTF
Posty: 1559 (po ~133 znaków)
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  1 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Windows Vista ;/

hmm.. a wersja? bo są różne np. Windows Vista Home Premium itp
OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  1 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: hmm.. a wersja? bo są różne np. Windows Vista Home Premium itp

jak mi powiesz gdzie to sprawdzic to Ci powiem ^^

wybacz, ale kompletnie sie na tym nie znam ;)
MTF
Posty: 1559 (po ~133 znaków)
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  1 października 2011

drugim klawiszem myszy klikasz na komputer i tam wybierasz właściwości ;)

MTF
Posty: 1559 (po ~133 znaków)
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  1 października 2011

W sumie wątpię żebyś miała wersję systemu z możliwością uruchomienia kilku procesów :mrgreen: więc to chyba zły trop ;) ale sprawdzić można ;)

OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  1 października 2011

mam! Home Premium

MTF
Posty: 1559 (po ~133 znaków)
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  1 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: z możliwością uruchomienia kilku procesów

miało być: z możliwością uruchomienia tylko kilku procesów :mrgreen:
MTF
Posty: 1559 (po ~133 znaków)
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  1 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mam! Home Premium

więc złym tropem idę :)

to może wirusa załapałaś ? :)
OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  1 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to może wirusa załapałaś ? :)

o nie, nawet nie chce o tym słyszec ;x
ale nic z neta nie ściągam, wiec jakie jest prawdopodobieństwo że jednak coś złapałam ;( ?
MTF
Posty: 1559 (po ~133 znaków)
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  1 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiec jakie jest prawdopodobieństwo że jednak coś złapałam ;( ?

bez antywirusa? dość duże ;)
OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  1 października 2011

ale mam antywirusa, kiepski po kiepski ale zawsze wszystko wykrywal co mial wykryc. chociaz ostatnio skonczyl mi sie i doslownie z 10 min bez antywirusa bylam na necie ale to tylko facebook i fotka wiec chyba malo mozliwe ze odrazu jakis wirus..

Avatar użytkownika tomastomas
Posty: 4038 (po ~171 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 10
tomas
  2 października 2011

Wyłącz antyvirusa i przeskanuj komputer tym programem http://www.programosy.pl/program,combofix.html

OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  2 października 2011
tomas
tomas: http://www.programosy.pl/program,combofix.html

czytałam komentarze i niektóre ok, ale większość ze program zrobił formata, nie chciał się później włączyć.. wole się z tym nie bawić
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.