naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  1 października 2011 (pierwszy post)

Brat chce wziąć Internet bezprzewodowy do swojego laptopa. Jaki jest najlepszy ? Może z Plusa ? Powinien chodzić szybko i nie gubić zasięgu co chwilę.

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

Zadziora
Zadziora
  1 października 2011

Ja mam Ere blueconnect i nie narzekam. Ludzie mówią, że play też dobry, ale ja mam telefon w obu sieciach i era ma zasię, a play ma problemy.

Babsy
Babsy
  1 października 2011

mam w play. zasieg ma dobry, z raz na miesiac traci;) wczesniej mialam 1mb/s, teraz mam 2, wiec szalu ni ma, ale daje rade(^^) nawet nie musze czekac 10 min, zeby mi sie 3 minutowy film na yt zbuforowal:lol:

JednaWielkaOrgia
JednaWielkaOrgia
  1 października 2011

Ja mam z playa i nie narzekam. Internet chodzi szybko i nie zacina się.

Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 45
tomas
  2 października 2011

Zależy, w jakiej lokalizacji się znajdujesz...w dużych miastach wszystko ładnie chodzi, natomiast na peryferiach w zależności od sygnału i stacji bazowych w danym rejonie.

JednaWielkaOrgia
JednaWielkaOrgia
  2 października 2011

Teraz cyfrowy polsat bodajże wprowadził ten super szybki internet, może warto sprawdzić.

MichaU
MichaU
  2 października 2011

Ja osobiscie korzystalem z Play mieszkajac w Krakowie, zasieg byl naprawde ok, nawet filmy z YT ladowaly sie przyzwoicie szybko. Gosc ktory mieszkal w pokoju obok mial juz problemy a korzystal z Orange. Nawet gdy pojechalem do mniejszego miasta 100tys, 60 km od krakowa play nadal dzialal jak nalezy. kilka lat wstecz mialem blueconnecta i mialem z nim problemy. Ale to bylo ladnych pare lat temu (okolo 5 :P)

Kudlatypulpet
Kudlatypulpet
  10 października 2011

Nasz jest najlepszy ale musiałabyś mieszkać w pobliżu naszego nadajnika 0 zł* - 2Mbit/s

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.