co wolicie, co polecacie ??
lista tematów
AQQ 2.2.5 Build 32 czy Gadu-Gadu 10 strona 1 z 2
różnice jakie zauważyłem to że aqq pożera mniej ramu i procesora,jest łatwy w obsłudze ,jak ty to zauważyłeś że lepiej gg ci chodzi? ,może chodziło ci o to że szybciej?,bo ja przy moim sprzęcie nie widzę różnicy w szybkości między gg a aqq, pozatym gg 10 to bardziej popularny śmieć ,znalazłem lepszą alternatywę i nie jestem zawiedziony,podobnie jak z winampem ,przesiadłem się na aimpa i również jestem zadowolony.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Dziękuje wszytki za udział w dyskusji :) Tez stawiam na AQQ można nim bardziej manipulować jeśli chodzi o wygląd(super skórki polecam sprawdźcie) , dobre wtyczki, no i nie ma tych niepotrzebnych zbędnych pierdół. Powiem krótko DOBRY KOMUNIKATOR.
Konto usunięte: Wczoraj pomagałem na gg kumpeli w usunięciu malware. Kiedy kazałem jej wejść w menedżer zadań, okazało się, że jakiś shit faktycznie zżerał 77% CPU, a GG 23%. Tak więc spokojnie zakwalifikowałbym także gg do kategorii malware
Możliwe ;) ja mam gg w starszej wersji...chociaż o dziwo wchodząc w info programu pokazuje mi 10102..pewnie przez próbę aktualizacji, którą blokuje gg-antyaktualizator ;p