wiec tak windows xp home edition oem oryginal
chuczal mi wentylator w karcie graficznej wiec wyjelem karte wymienilem wentylator na nowy i nie moge aktywowac windowsa ani przez internet ani przez telefon ten automat mowi mi ze piracki system co robic ?
lista tematów
od soboty problem z aktywacja windowsa strona 1 z 2
nauczyciel: PoDgUr:http://nvision.pl/forum/index.php?showtopic=35171
Przeczytaj pierw charakterystykę wersji OEM
oo nie wiedziałem :( bedzie trzeba kupic nowego windowsa dobrze ze ten kupywalem kilka lat temu.
Raczej, chyba że napiszesz do nich i powiesz że to tylko wentylator i że konfiguracja się nie zmieniła bla bla. Może się uda, warto spróbować:)
Konto usunięte: Raczej, chyba że napiszesz do nich i powiesz że to tylko wentylator i że konfiguracja się nie zmieniła bla bla. Może się uda, warto spróbować:)
Ale przecież wentylator na karcie graficznej sam w sobie sprzętem rozpoznawczym nie jest, więc problem z aktywacją musi leżeć gdzieś indziej. I o ile się nie mylę, to jako identyfikację komputera MS używa tylko zestawu płyta główna + procesor
dzwonilem do ms i nic z tego mam oryginalna naklejke z keyem i windowsa ostatni robilem formata w grudniu 2009r i wszystko bylo dobrze tylko po wymianie wentylatora sie zjeblo ;/
a od kiedy to sklep daje nowe licencje ? btw dziwna sprawa ;] skoro to ich produkt to chyba oni powinni wydawac takie rzeczy
A jesteś pewien że nikomu nie chwaliłeś się swoim numerem seryjnym ?
Jesteś pewien że nikt go nie spisał i nie rozpowszechnił ?
Bez powodu dany klucz nie wędruje na listę kluczy zablokowanych z powodu piractwa. Na pewno nie wędruje z powodu wymiany głupiego wentylatora...
Konto usunięte: Jesteś pewien że nikt go nie spisał i nie rozpowszechnił ?
Bez powodu dany klucz nie wędruje na listę kluczy zablokowanych z powodu piractwa. Na pewno nie wędruje z powodu wymiany
to wersja oem ktorej nie zainstalujesz na innym kompie. mowil ze mu dzialala wczesniej ;]wiec nawet jesli to nikt nie moglby jej zaaktywowac. btw 7emka to nie to samo co xp ze seriale pasowaly do kazdej kopii. dana kopia ma 1 swojego seriala
Musiałeś zrobić kopie zapasowe i przywrócić system bez problemu.! :)
Polecam ci programu Paragon Backup & Recovery 2011 (Freeware)