| Fotka.com
NajaranaRapem93
Posty: 158 (po ~72 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 394
NajaranaRapem93
  26 August 2011 (pierwszy post)

mam w fireoxie zapamietywanie hasel
ale jakos usunelam sb haslo tutaj na fotke na
to konto ;|
i teraz musze za kazdym razem wpisywac;/
bo nie pokazuje mi sie czy ma i zapamietac haslo . jak to zrobic?

:rock:
Edge
Posty: 53760 (po ~93 znaków)
Reputacja: -17 | BluzgometrTM: 39
Edge
  26 August 2011

Narzędzia -> Opcje -> Bezpieczeństwo -> zaznaczasz opcję "Pamiętaj hasła do witryn"

You think you know me?
NajaranaRapem93
Posty: 158 (po ~72 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 394
NajaranaRapem93
  26 August 2011

ale mi pamieta . tylko ze na fotce teraz nie ;/ na tym koncie a jak wpisuje 2swoje konto to jest okej

:rock:
Raziel165
Posty: 2527 (po ~123 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 6
Raziel165
  26 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale mi pamieta . tylko ze na fotce teraz nie ;/ na tym koncie a jak wpisuje 2swoje konto to jest okej


Edge
Edge: "Pamiętaj hasła do witryn"

koło tej opcji ,po prawej stronie są wyjątki jeśli jest tam Fotka usuń z listy.
NajaranaRapem93
Posty: 158 (po ~72 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 394
NajaranaRapem93
  27 August 2011
Raziel165
Raziel165: koło tej opcji ,po prawej stronie są wyjątki jeśli jest tam Fotka usuń z listy.

no wlasnie nie ma ; / ehh
:rock:
MTF
Posty: 1559 (po ~133 znaków)
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  27 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no wlasnie nie ma ; / ehh

usuń wszystkie hasła dla Fotka i spróbuj się zalogować.. powinien się zapytać czy ma pamiętać.
NajaranaRapem93
Posty: 158 (po ~72 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 394
NajaranaRapem93
  27 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: usuń wszystkie hasła dla Fotka i spróbuj się zalogować.. powinien się zapytać czy ma pamiętać.

niedziala
:rock:
Bozar
Bozar
  29 August 2011

Geniusze
Pole "hasło" posiada atrybut "autocomplete=off", więc firefox nie będzie zapisywał jego zawartości w historii forularzy. Tak samo jest na stronach banków itp.

Można to ominąć http://mozillapl.org/forum/viewtopic.php?t=14636

NajaranaRapem93
Posty: 158 (po ~72 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 394
NajaranaRapem93
  29 August 2011

juz sobie to naprawialm dzisiaj :d takze mozecie zamknc temat

:rock:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.