czy jest możliwość aby ktoś mógł sprawdzić jakie strony odwiedzam , lub podpiąć się do mojego komputera jeżeli kilka komputerów podłączonych jest do jednego livebxa ( neostrada)
lista tematów
internet
Konto usunięte: czy jest możliwość aby ktoś mógł sprawdzić jakie strony odwiedzam , lub podpiąć się do mojego komputera jeżeli kilka komputerów podłączonych jest do jednego livebxa ( neostrada)
Powiem tak.. Zwykła osoba Ci tego nie sprawdzi.. A ktoś kto sie zna dłuższą chwilę by posiedział nad tym.. Jednak obstawiam że nic Ci nie będzie.. A nawet mogę dać Ci gwarancję że nikt Cie nie snifuje ;p
Konto usunięte: lub podpiąć się do mojego komputera jeżeli kilka komputerów podłączonych jest do jednego livebxa ( neostrada)
moze sie podpiac jesli wczesniej TY udostepnisz pliki w sieci (grupie domowej) i jesli owe komputery do niej naleza. standardowo jest to folder "pliki udostepnione" grzebiac jednak w ustawieniach mozesz nadac komus uprawnienia to przegladania np dyskow C D oraz ich edytowania tzn dodawania i usuwania plikow.