Co z tym zrobić ?
System Windows XP Service Pack 3
Intel(R) Pentium (R) 4CPU 3.06GHz
3.06 GHz, 1,00 GB RAM
Karta graficzna ATI Radeon HD 2400 PRO AGP
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
start=>> uruchom wpisz secpol.msc
nastepnie poszukaj ...
Ustawienie zabezpieczeń=>> Zasady lokalne=>> Przypisywanie praw użytkownika=>> Zamykanie systemu
i napisz czy masz tam Administratorzy uzytkownicy , operatorzy kopi zapasowych
jesli brak uzytkownicy dodaj i w pole wprowadz nazwy obiektow do wybrania
wpisz Użytkownicy lub swoja nazwe pod jaka masz przypisane konto do PC
Są wpisani:
Administratorzy
Operatorzy kopii zapasowych
Użytkownicy
Użytkownicy zaawansowani
Są Użytkownicy, więc nie muszę nic dodawać?
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
hmm a zobacz to
start=>> uruchom shutdown i czy sie wylaczy czy zrobi sie reset.
Omg, sorry, już nie ta godzina : )
Wpisałam tą komendę shutdown, wyłączyłam i nie było restartu.
Włączyłam, wyłączyłam jeszcze raz dla pewności i także nie było restartu.
Chyba zadziałało, dzięki : )
Problem wrócił niestety
jesli komputer sie resetuje sam to albo problem sprzetowy albo masz wirusa... a jeszcze jedno pytanie kiedy ostatni raz czyscilas komputer w sroku z kurzu...
jesli dawno to otworz go i " przedmuchaj" najlepiej kupic sprezone powietrze w markecie byle nie dodykac podzespolow jesli nie masz amiaru kupywac to domowym sposobem wyniesz kompa na dwor odkrec obudowe i " machaj" gazeta :D. ja kiedys robilem to suszarka do wlosow jak musialem na teraz miec sprawnego ompa ale nie uzywac suszarki dluzej niz sekunde z odleglosci 15 cm potem chwile odczekac i znow aby powietrze nie nagrzalo nam czesci. powinien problem ustapic jesli to kurz.