Witam , pisze do was dzisiaj w sprawie kupna telefonu, czas w końcu go zmienic , mialem juz pare dotykowych typu samsung wave s8500 , czy Xperia x8 , czy np htc , i jakos dotykowy telefon mnie nie przekonał , mowiac o telefonach nie dotykowych mialem doczynienia przez jakis czas z n95-1 i n95-8 gb , telefonie nie najgorsze ale juz jakis czas maja.
Teraz mysle nad N96 , lub N97, raczej wole na symbianie telefon niz np na androdzie , mialem w xperi androida no i co ? posciagalem pare aplikacji gier i to bylo tyle , chodzi mi tez oto zeby byl w miare duzy wyświetlacz jak by miał być to dotykowy bo palce troche mam duze ;) , i wlasnie przekonala mnie do tego n97 z klawiatura qwerty , kolega ma i sobie ceni , twierdzi ze dobrze i szybko sie pisze , mialem tez nokie c6 z wysuwana klawiatura , ale tam to nie pasowalo poniewaz klawiatura nie wysuwała się pod kątem tak jak w n97.
To by bylo na tyle, moze macie jakies propozycje kwota ok 500zl
Pozdrawiam
lista tematów
Kupno telefonu Dotykowy Lub Nie!? . strona 2 z 2
Yyy... sorry, podałem chyba zły model, zamiast I8510 podałem nazwę I8910.
Chodziło mi o taki:
Bo jeżeli ten Ci się nie podoba to ciężko będzie coś znaleźć, bo teraz wszyscy producenci przerzucili się na smartfony zapominając o użytkownikach, którym nie jest potrzebny ekran dotykowy i masa aplikacji.
DVB-T to się chyba nazywa cyfrowa telewizja naziemna?
Oglądałem kiedyś na tvn turbo jak pokazywali działanie tego właśnie na N96. Póki co to jest to chyba w fazie testów na terenie Warszawy.
Konto usunięte: Z tego to chyba N97 mini, bo skoro N95 8GB już miałeś to zostaje chyba tylko ten model.
no a czemu mini? a nie ta pełna wersja n97?
mam mozliwosc do kupienia n96 stan idealny jeszcze rok na gwarancji producenta caly zestaw ,za 500zl , albo nokie n97 tez stan idealny tez caly zestaw i tez za 500zl
i teraz nie wiem co wybrac ;P
Bo wydaje mi się, że w N97 mini starano się naprawić niektóre błedy, które popełnione przy N97.
Konto usunięte: mam mozliwosc do kupienia n96 stan idealny jeszcze rok na gwarancji producenta caly zestaw ,za 500zl , albo nokie n97 tez stan idealny tez caly zestaw i tez za 500zl
i teraz nie wiem co wybrac ;P
To już tylko i wyłącznie Twój wybór, Twój gust. Odpowiedz sobie na pytanie: wolisz dotykowy z qwerty i większym wyświetlaczem czy klasyczny?:)
Mi byłoby ciężko wybrać, ale chyba skłaniałbym się ku N97, ponieważ na większym ekranie lepiej przegląda się internet i obecnie telefony dotykowe są modne
Konto usunięte: Bo wydaje mi się, że w N97 mini starano się naprawić niektóre błedy, które popełnione przy N97.
no moze cos w tym jest :)
Konto usunięte: To już tylko i wyłącznie Twój wybór, Twój gust. Odpowiedz sobie na pytanie: wolisz dotykowy z qwerty i większym wyświetlaczem czy klasyczny?:)
Mi byłoby ciężko wybrać, ale chyba skłaniałbym się ku N97, ponieważ na większym ekranie lepiej przegląda się internet i obecnie telefony dotykowe są modne
noo ja juz sam nie wiem :D sam widzisz ze ciezki wybor , ale cenowo sie oplacaja chyba oby dwa? bo nie chce przepłacic ;]
Konto usunięte: noo ja juz sam nie wiem :D sam widzisz ze ciezki wybor , ale cenowo sie oplacaja chyba oby dwa? bo nie chce przepłacic ;]
N97 to okazja bo na allegro chodzą po ok. 600+, natomiast z N96 to można i za 400 już kupić, ale są oczywiście takie i za 500.
Pod względem aparatu pewnie będzie lepsza N86, ale jak dla mnie to ona brzydka jest. Jeżeli miałbym brać z tych 2 to brałbym N96.
Konto usunięte: N97 to okazja bo na allegro chodzą po ok. 600+, natomiast z N96 to można i za 400 już kupić, ale są oczywiście takie i za 500.
no ta n97 to masz racje i jest w idealnym stanie za te 500zl , co do n96 to jest jeszcze rok na gwarancji producenta jeszcze 11 miesiecy tez w bdb stanie wiec sie wacham a co n86 wydaje sie fajnym telefonem , piękna moze nie jest :) no ciagle jestem w kropce ;(
Konto usunięte: no ta n97 to masz racje i jest w idealnym stanie za te 500zl , co do n96 to jest jeszcze rok na gwarancji producenta jeszcze 11 miesiecy tez w bdb stanie wiec sie wacham a co n86 wydaje sie fajnym telefonem , piękna moze nie jest :) no ciagle jestem w kropce ;(
hehe. Powiem szczerze, że ja też nie wiedziałbym co robić, ale skoro masz tą N96 jeszcze na gwarancji to może warto się zainteresować? Bo kupując N97 w niższej cenie kupujesz tak naprawdę kota w worku. Bo nie wiem czy ta cena to okazja bo właściciel nie wie po ile stoi czy co.