Witam. Mam zamiqr kupic nokie N97 mini i chciałbym wiedziec czy naprawde warto brac ten telefon? czy nie lepiej jakiegoś Samsunga, albo Htc z wyswietlaczem HD. czekam na wasze propozycje. z góry dzięki.
lista tematów
telefon
Nie bierz tego :D Miałem, nie polecam.
Lepiej się wstrzymaj, dozbieraj 100 zł i kup S8500 Wave.
W tej cenie to jeden z najsensowniejszych wyborów.
Konto usunięte: Witam. Mam zamiqr kupic nokie N97 mini i chciałbym wiedziec czy naprawde warto brac ten telefon? czy nie lepiej jakiegoś Samsunga, albo Htc z wyswietlaczem HD. czekam na wasze propozycje. z góry dzięki.
Nie warto brać tej nokii. Nie wiem jak teraz stoi na allegro, ale jeżeli w granicach 800+ to już lepiej wziąć np. SE X10- nie ma fizycznej qwerty, ale ma dużą klawiaturę poziomą i w dodatku swype, który jest podobno bardzo dobry. Niestety nie używałem telefonu ze swype więc nie mogę tego potwierdzić. Jest jeszcze np. Omnia HD-też bardzo dobry telefon na symbianie-jeżeli nim się kierowałeś wybierając nokie.
Powiem wam, ze ten Samsung S8500 Wave też nie jest zły i chyba wydaje mi sie byc lepszy od noki n97 mini. Przekonało mnie to, ze ekran ma powłoke, ktora zapobiega porysowaniu. HTC tez bajka, ale ja jednak szukam tel do 1000 zł.