Od jakiegoś już czasu coś mi się dzieje z komputerem. Filmiki na YT, reklamy itp mi się strasznie tną, zaczyna mulić cały komputer aż nie wyłączę całej przeglądarki. Wczoraj próbowałam włączyć skype, to zaciął się cały komputer.
Czyściłam EasyCleanerem, Malwarebyte, combofixem, defragmentowałam, oczyszczałam. Przeinstalowałam javę, flasha, przeglądarkę. Nie mam już pomysłów o co w ogóle chodzi.
Dodać log z hjackthis?
Problem z flashem, javą or smth.
- Ściągnij program HiJackThis
- zainstaluj i uruchom
- kliknij w "Do a system scan and save a log file"
- rozpocznie się krótkie skaonwanie i zostanie wyświetlone podsumowanie w notatniku (log)
- skopiuj jego zawartoś i tu zapodaj
W miedzyczasie sprawdź temperatury np za pomocą programu Everest
Mam już ten program, ale nie wiem jak to zrobić.
Jak włączysz program to dalej klikasz Komputer -> Czujnik
tak jak na screenie:
Nie dam zarobić fotce na sobie, nie wykupię gwiazdy - zbędna.
Dodatkowe funkcje forum!
Czemu? ;P
Szczerze mówiąc nie wiem, z doświadczenia wiem, że Avast to ścierwo, ale McAfee nigdy nie używałem, więc może być albo lepszy, albo i gorszy, trudno powiedzieć...
xD
No coś procek gorący... Ale masz lapka z tego co pamiętam, więc teoretycznie temperatura w normie.
Bo nie wiedziałam, że mcafee to antywir. Myślałam, że jakiś anty spyware albo coś :D
No avast to syf. Miałam Avirę, ale mnie wkurzała.
Tak, laptop : )
McAfee Security Scan to bardziej dodatek niż pełen program antywirusowy, ale fakt, że w połączeniu z innym może mulić, temperatura na procku może jest podwyższona, ale tragedii nie ma ;) wyłącz uTorrenta i AQQ i spróbuj jeszcze raz... jak nie pomoże, spróbuj zaktualizować firefoxa czy inną przeglądarkę
To wszystko już robiłam. To raczej chodzi o coś głębszego. Nie o zwykłe mulenie.
Ech, chyba skończy się na reinstalce systemu