Mam problem z przeglądaniem zdjęć na kompie. Obejrzę parę i zaraz wyskakuje mi okienko
dopiero co windowsa zainstalowałam i nie wiem ocb
lista tematów
Problem.
Konto usunięte: Dobra nazwa tematu, dużo mówi o problemie. Ale to zrozumiałe w końcu jesteś tu nowa FP i
Wiesz jakby ją potraktowali na forum sotwaerowym/hardwareowym?
czysty system - partycja systemowa była formatowana, a pozostałe były nietknięte - może miałaś virola który mimo formata ma się dobrze dalej. podaj kod błędu:)
Jak ja pisze
zysty system - partycja systemowa była formatowana, a pozostałe były nietknięte - może miałaś virolattrojana który mimo formata ma się dobrze dalej. podaj kod błędu:)
możliwy brak sterowników, lub błędnie wykonany format - płyta to orginalny windows, pirat czy też oemówka z instalacją sterowników i podstawowego oprogramowania - kiedyś dawane do laptopów i desktopów
Konto usunięte: Dobra nazwa tematu, dużo mówi o problemie. Ale to zrozumiałe w końcu jesteś tu nowa FP i
Nie nabijaj.
Konto usunięte: zysty system - partycja systemowa była formatowana, a pozostałe były nietknięte - może miałaś virolattrojana który mimo formata ma się dobrze dalej. podaj kod błędu:)
możliwy brak sterowników, lub błędnie wykonany format - płyta to orginalny windows, pirat czy też oemówka z instalacją sterowników i podstawowego oprogramowania - kiedyś dawane do laptopów i desktopów
Po instalowałam milion rzeczy, okazało się, ze xp był źle wgrany na płytę.
Konto usunięte: Śmierdzi mi piratem, normalny windows się aktualizuje i jest aktualny, niemniej ten błąd nie występował nawet w starszych wersjach.
Już jest dobrze :) Mam już inny normalny xp:)