Dziś dowiedziałem się że coś takiego ma wejść/już weszło w sieci komórkowe, czy to jest prawda ?
Takie ukrywanie nr jest zaletą i wadą ponieważ jeśli ja nie chcę by rozmówca zobaczył mój nr to ok ale jesli ktoś do mnie zadzwoni z takiego nr i grozi to jest to kłopotliwe ponieważ już nie mogę się dowiedzieć choćby kto to był.
Ukrywanie prezentacji własnego numeru (CLIR)
Nie dam zarobić fotce na sobie, nie wykupię gwiazdy - zbędna.
Dodatkowe funkcje forum!
Hmm, mój błąd że nie dopisałem iż ma na to być zakaz, i każdy nr ma być pokazywany a ukrywanie ma być zdjęte.
Dodatkowe funkcje forum!
Ja swojego numeru nie ukrywam, każdy do kogo dzwonię go widzi. Numer ukrywać mają zwyczaj tylko moi koledzy żeby komuś zrobić głupi kawał czy coś. Dlatego ja nawet nie odbieram jak dzwoni do mnie "anonimowy":)
Po 1. - funkcja zastrzegania numeru jest dostępna od bardzo dawna, od 10 lat może nawet :D, więc gratuluje spostrzegawczości
Po 2. - można sobie włączyć blokadę dzięki, której osoba która zastrzeże sobie numer dzwoniąc do Ciebie usłyszy w słuchawce komunikat, że nie życzysz sobie połączeń z nr zastrzeżonych i by z Tobą porozmawiać musi sobie odstrzec numer... I ta funkcja jest od bodaj 2-3 miesięcy już dostępna.
Niezły masz refleks
O tym pierwszym wiedziałem bo sam używam tego w abonamencie, a co do blokady nie wiedziałem.
Poza tym nie zmienia to faktu iż usługa ta miała być całkowicie zdjęta o czym dowiedziałem się niedawno dlatego pytam.
Dodatkowe funkcje forum!
Bardzo :) jestem dumny :) osiągnięcia mam jakie mam, bułek w realu już nie piekę a prawie robi wielką różnicę.
A tak w ogóle to o co Ci chodzi ?
Dodatkowe funkcje forum!
Po co mam robić screeny? Wystarczy że mnie to bawi tu i teraz nie potrzebuje żadnych pamiątkowych trofeów.
Na pewno to drugie bo to ja nie potrafię zadać prostego pytania.