SexDrugsAndRock92
SexDrugsAndRock92
  21 maja 2011 (pierwszy post)

Witam.
Szukam PEŁNEGO spolszczenia do gry Mount&Blade Ogniem i Mieczem Spolszczenie ver. 1.138. Pełnego tzn nie tylko menu ale też dialogi itp tak jak jest to na oryginalnych, polskich wersjach. Szukałem ale znalazłem tylko takie co tłumaczą same menu a nie całą grę. Jeśli ktoś takowe posiada miło by było gdyby mi je przesłał :)

Shaitan
Shaitan
  21 maja 2011

To polska gra, więc ją sobie po prostu kup...

SexDrugsAndRock92
SexDrugsAndRock92
  21 maja 2011

Nie pytam się czy kupić czy nie tylko kto ma do niej PEŁNE SPOLSZCZENIE!

Shaitan
Shaitan
  21 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: PEŁNE SPOLSZCZENIE!

Tak, w postaci oryginalnej płytki z grą.
SexDrugsAndRock92
SexDrugsAndRock92
  21 maja 2011

Pełne spolszczenie Ci co mają już grę kupioną w POLSKIEJ wersji językowej a nie angielskiej jak ja mam..

znajduch
znajduch
  22 maja 2011

Jeśli nie znalazłem w googlach, forach warezowych etc. To tutaj nie licz ca cud ;)

znajduch
znajduch
  22 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeśli nie znalazłem

znalazłeś*
jestemZDZICH
jestemZDZICH
  22 maja 2011

Jeżeli nie ma na stronie polskiego dystrybutora patha polonizującego, to zostaje ci grzebanie w poszukiwaniu ludzi którzy udostępnili pliki z wersji pl, a jeżeli masz na prawde legalną grę w sumie możesz ściągnąć polskiego pirata, posiadanie kopii bezpieczeństwa nie jest zabronione, a daną grę już zakupiłeś więc jesteś kryty:)

Shaitan
Shaitan
  22 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: posiadanie kopii bezpieczeństwa nie jest zabronione, a daną grę już zakupiłeś więc jesteś kryty:)

:rotfl:
Samo użycie cracka jest przestępstwem, czy się ma oryginał czy nie.
jestemZDZICH
jestemZDZICH
  22 maja 2011
Shaitan
Shaitan: Samo użycie cracka jest przestępstwem, czy się ma oryginał czy nie.

Pokarz przepis prawny:)
jestemZDZICH
jestemZDZICH
  22 maja 2011

Pokaż:zonk:

jestemZDZICH
jestemZDZICH
  22 maja 2011
Shaitan

Jeżeli ma oryginał jak twierdzi to nawet z polską wersją gra powinna ruszyć:)
Więc crack(który nawet dla posiadaczy oryginalnej gry jest wygodą- płyta się nie niszczy, nie ma złości z zabezpieczeniami) jest niepotrzebny i może da radę bez niego
whitestok
whitestok
  22 maja 2011
Shaitan

większej bzdury tutaj jeszcze nie czytałem :D
Shaitan
Shaitan
  22 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: większej bzdury tutaj jeszcze nie czytałem :D

Art. 118(1). 1. Kto wytwarza urządzenia lub ich komponenty przeznaczone do niedozwolonego usuwania lub obchodzenia skutecznych technicznych zabezpieczeń przed odtwarzaniem, przegrywaniem lub zwielokrotnianiem utworów lub przedmiotów praw pokrewnych albo dokonuje obrotu takimi urządzeniami lub ich komponentami, albo reklamuje je w celu sprzedaży lub najmu,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3.

2. Kto posiada, przechowuje lub wykorzystuje urządzenia lub ich komponenty, o których mowa w ust. 1,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
whitestok
whitestok
  23 maja 2011
Shaitan
Shaitan: Art. 118(1). 1. Kto wytwarza urządzenia lub ich komponenty przeznaczone do niedozwolonego usuwania lub obchodzenia skutecznych technicznych zabezpieczeń przed odtwarzaniem, przegrywaniem lub zwielokrotnianiem utworów lub przedmiotów praw pokrewnych albo dokonuje obrotu takimi urządzeniami lub ich komponentami, albo reklamuje je w celu sprzedaży lub najmu, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3. 2. Kto posiada, przechowuje lub wykorzystuje urządzenia lub ich komponenty, o których mowa w ust. 1, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

szczerze mówiąc to mam kilka gier oryginalnych i korzystam z cracków czasami i mam w dupie te paragrafy :D
dziwne tylko, że fora warezowe nadal działają :D strona np gamecopyworld też działa a są tam wszystkie rzeczy potrzebne do ominięcia zabezpieczeń :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.