Mam obecnie Norton Internet Security i za 5 dni kończy mi się licencja. W związku z tym potrzebuję inny program antywirusowy. Jaki jest waszym zdaniem najlepszy darmowy antywirus? Być może w przyszłości odnowię licencję na Nortona, ale narazie nie mam kasy.
Proszę o pomoc:)
lista tematów
Antywirus
tez tak myslalem pokii nie kupilem platnej licencji na Eset Smart Security.
Avast jest do dupy, nie radzi sobie z podstawowymi wirusami i na dodatek nawet o nich nie informuje ;D no ale co z oczu to z serca nie?
a autorowi tematu polecam raz na rok wydac te 120 - 170 złoty [zaleznie od opcji]
SKLEP!
AVG 2011 Free ;] Juz kilka lat mam AV z tej firmy i nie mam zadnych problemow z kompem ,co jakis czas skan MBAM i czysto :)
że muli kompa - przynajmniej kiedyś tak było.
eset jest praktycznie nie odczuwalny- ale decyzja i tak nalezy do Ciebie :>
Konto usunięte: Mam obecnie Norton Internet Security i za 5 dni kończy mi się licencja. W związku z tym potrzebuję inny program antywirusowy.
a właściwie czemu nie przedłużasz na Nortonie licencji?
Dobry pakiet, tylko trzeba trochę pobawić się z konfiguracją:) początkowo bywa problematyczny. Główną jego wadą jest to ze strasznie miele dyski i potrafią padać:)
Comodo firewall to też pomyłka tego samego typu.
W sumie to idz do kiosku i zobacz czy w jakimś czasopiśmie nie ma kilkumiesięcznej licencji na jakiś pakiet IS. wydanie 5- 20 zł to nie majątek
niedawno widziałem roczną licencje w kś na bitdefendera, choć to akurat pakiet który za bardzo zżerał mi ram.