Witam, w moim pavilionie mam aktualnie zainstalowany system win 7, chce dziś zainstalować (na próbe) Win XP i mam pytanie.
Jeśli nie posiadam płytki z systemem Win 7 to moge jakos poźniej powrócic do Windows 7?
Dodam iż na dysku mam tylko partycje RECOVERY. Pozdrawiam.
lista tematów
Instalacja Win XP zamiast 7
jeśli chcesz na próbę i masz dość mocny sprzęt to postaw maszynę wirtualną i na niej zainstaluj xp, ew. stwórz partycję podstawową na dysku i zainstaluj na niej, bo po formacie bez płyty nie wrócisz do 7-ki
Bo kupiłem tego lapka z zainstalowanym systemem 7 i gów nie dali mi płytki.. od początki strasznie dlugo się włącvza komp, bo jest multum programów tam nawalone od nich i myslalem ze najodpowiedniej będzie sie przezucic na XP....
Konto usunięte: Bo kupiłem tego lapka z zainstalowanym systemem 7 i gów nie dali mi płytki.. od początki strasznie dlugo się włącvza komp, bo jest multum programów tam nawalone od nich i myslalem ze najodpowiedniej będzie sie przezucic na XP....
Jeśli nie sformatujesz partycji recovery to powrócisz do windows 7,lepiej pozostaw aktualny system wyłącz tylko te wszystkie programy z auto startu(całkiem nie potrzebne usuń)