Jak tam przygotowania do matury ?
Jutro język polski, jakie zapatrywanie?
Co sadzicie ze się trafi na wypracowanie ?
Ja zaczynam dopiero teraz powtarzać
Też tak macie ?
http://demotywatory.pl/3765369/Tymczasem
P.S. życzę powodzenia tegorocznym maturzystą
Hura hura jutro matura
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
spoko tematy mieliście dzieciaczki
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
to ja mialem tak na próbnej ktorej nie zdałem:D byl text jakis dlugi i 2 wiersze do porównania. cala klasa wybrala porównanie wierszy a ja jako jeden idiota wybralem text. Pamietam ze to bylo cos z Pana Tadeusza:] i uwaliłem.
na głownej tez trafil mi sie wiersz i tekst z tym ze juz nie popełnilem tego bledu co na probnej:]
Na próbnej tez wybrałam sobie trudniejszy temat ale wtedy było z przymusu bo przedwiosnia nie omawiałam ani jeszcze nie przeczytałam. Ale zdałam na 50 % czyli jak na mnie nie był źle :D
to znaczy jak dla mnie nie wydawalo mi sie to trudniejsze:D zmotywowalem sie tym ze dzien przed próbna obejrzalem sobie film pana tadeusza i myslaem ze dam rade:D
i zabrakło mi 3pkt... za to na głownej mialem 50%
Teraz jak bede miała 50 % to bede szcześliwa. Z godziny na godzine coraz bardziej się dołuję ze źle napisałam i nie zdam -.- i zaczynam się zastanawiac czy składac mam gdziekolwiek papiery na studia.