Witam Was.
Potrzebuję opis obrazu CHERUBINY - Rafael Santi
* 1, 2 , 3 plan...
*znaczenie koloru
* światłocień
*treść obrazu
*rodzaj obrazu.
będę wdzięczna za pomoc.
lista tematów
J.polski
Poszukaj coś w necie.
A po drugie to na pierwszym planie masz aniołki, a treścią obrazu są własnie one, ogólnie symbolizują dobro i troskę więc możesz coś o tym wspomnieć, że np przyglądają się światu bądź też myślą nad ludzkimi posunięciami. Kolory dość żywe :) ubierz to wszystko ładnie w słowa, nie trzeba być polonistką by coś takiego napisać :)
Najwidoczniej ona ma z tym jakiś problem i wyraźnie napisała, że potrzebuje przy tym pomocy a nie zrobienia za nią całego opisu. Więc nie nabijaj sobie postów przynajmniej tutaj. jak nie masz nic do powiedzenia to się po prostu nie wypowiadaj, bo aby śmiecisz
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Sylvinka: Najwidoczniej ona ma z tym jakiś problem i wyraźnie napisała, że potrzebuje przy tym pomocy a nie zrobienia za nią całego opisu.
czytaj trochę ze zrozumieniem.
Czyli jak napiszę : "potrzebuję pomocy przy zadaniu z chemii, podam to zadanie to nie będzie to odwalenie całej pracy za mnie? Idź zobacz czy cię w kuchni nie ma
Napisala istotka, która:
Konto od: 1012 dni
Idź i nie wracaj
Mam bardzo dużo do napisania.
No chyba bardziej Ty, nie wiesz co czytasz. Widzisz u góry, co kazała napisać:
To chyba jest odwalenie całej roboty Nie mądruj się tak, bo Cię pająki za obraz wciągną.
ja tylko skomentowałam, że taki obraz jest strasznie banalny do opisu
i wynocha, milcz
Brak komentarza Adidasowa, nie będę się zniżała do Twojego gównianego poziomu. Gardzę Twoją postawą :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...