inka17k
inka17k
  9 stycznia 2012 (pierwszy post)

Jakie polecalibyście książki, podreczniki do chemii organicznej i nie tylko na studia w kierunku chemii, najlepiej aby znalazły się w tym zadania np. ze stężeń molowych, stężeń procentowych. Książki napisane lekkim zrozumiałym językiem dla przeciętnego studenta.
Bardzo ładnie proszę:)

PyroManiac
PyroManiac
  9 stycznia 2012

Aktualnie wróciłem z uczeni i idę spać... masz czas do 21-22:00 aby założyć konto na chomikuj.pl... później Ci powrzucam co nieco... ;]]]

Pozdrawiam! ;-)

inka17k
inka17k
  10 stycznia 2012

troszkę się spóźniłam ale ok. już robię konto

inka17k
inka17k
  10 stycznia 2012

ok mam już konto

PyroManiac
PyroManiac
  10 stycznia 2012

folder o nazwie: CHEMIA
hasło: chemia

Daj mi ze 2-3 dni na upload moich zbiorów ;]
Belormoroth
Reputacja: -12 | BluzgometrTM: 34572
Belormoroth
  10 stycznia 2012
inka17k
inka17k: Jakie polecalibyście książki, podreczniki do chemii organicznej i nie tylko na studia w kierunku chemii, najlepiej aby znalazły się w tym zadania np. ze stężeń molowych, stężeń procentowych. Książki napisane lekkim zrozumiałym językiem dla przeciętnego studenta. Bardzo ładnie proszę:)

To znajdziesz w kazdej ksiazce 1 (o ile dobrze pamietam) klasy liceum. Przejrzyj na necie wydawnictwa takie jak Operon :woot:
Do not be sad because of people...

They will all die...
inka17k
inka17k
  10 stycznia 2012
Belormoroth
Belormoroth: Przejrzyj na necie wydawnictwa takie jak Operon

znalazłam Vademecum z chemii z Operonu, podobno jest bardzo dobre.
PyroManiac
PyroManiac
  10 stycznia 2012

wystawię Ci podstawy obliczeń chemicznych, jedną książkę Śliwy a drugą Całusa... to będzie dla Ciebie wystarczające... sprawdź mój profil po 22:00

inka17k
inka17k
  12 stycznia 2012

Nie ma, albo nie mogę znajść:(

inka17k
inka17k
  13 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Śliwy

wypożyczyłam tą książkę w bibliotece mam nadzieje że będzie przydatna a Całusa niestety nie ma:(
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.