"Bibeloty i ich rola w życiu bohaterów Pana Tadeusza."
Otóż potrzebuję jakieś naprowadzenie na temat. Bo w internecie wszędzie pełno pytań odnośnie tego tematu ale nigdzie odpowiedzi nie ma
Chodzi mi tutaj o sekretarzyk Telimeny, tabakierę Jacka Soplicy, miecz Gerwazego.
Nie wiem czy coś jeszcze się tutaj będzie zaliczać
Czekam na odpowiedzi kogoś inteligentnego.
lista tematów
Polski.
Zapytaj nauczycielkę / nauczyciela jaką rolę w Twoim przyszłym życiu odegrają jakieś zasrane Bibeloty.
Konto usunięte: "Bibeloty i ich rola w życiu bohaterów Pana Tadeusza."
Otóż potrzebuję jakieś naprowadzenie na temat. Bo w internecie wszędzie pełno pytań odnośnie tego tematu ale nigdzie odpowiedzi nie ma
Chodzi mi tutaj o sekretarzyk Telimeny, tabakierę Jacka Soplicy, miecz Gerwazego.
Nie wiem czy coś jeszcze się tutaj będzie zaliczać
Czekam na odpowiedzi kogoś inteligentnego.
Trampku, to ma być jakieś wypracowanie? Jeżeli tak to mogę Ci to napisać, tylko napisz mi jak długie ma to być.
Ale powiem Ci jedno - źle szukałaś na tym necie. Ja co nieco znalazłam.
Konto usunięte: Zapytaj nauczycielkę / nauczyciela jaką rolę w Twoim przyszłym życiu odegrają jakieś zasrane Bibeloty.
Chętnie bym ją zapytała
Konto usunięte: Trampku, to ma być jakieś wypracowanie? Jeżeli tak to mogę Ci to napisać, tylko napisz mi jak długie ma to być.
Ale powiem Ci jedno - źle szukałaś na tym necie. Ja co nieco znalazłam.
Troszkę to i ja znalazłam, ale to za mało;/
najlepiej spytać nauczycielkę, nauczycielka jest po to by Ci pomóc, a nie siedzieć bezczynnie i pastwić się nad marnymi maturzystami:)