yankes989
yankes989
  25 sierpnia 2011 (pierwszy post)

Mam egzamin poprawkowy z matematyki ale dowiedzialem sie ze moge zdac do nastepnej klasy nie zaliczajc go a jedynie byc na tym egzaminie i zeby ten przedmiot bylk w nastepnej klasie. prawda to?

ohwowlovely
ohwowlovely
  25 sierpnia 2011

wydaje mi się, że takie coś wejdzie dopiero od przyszłego roku szkolnego, że można zdać z jedną jedynką. w tym roku musisz jeszcze przystąpić do poprawki

Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  26 sierpnia 2011
yankes989
yankes989: Mam egzamin poprawkowy z matematyki ale dowiedzialem sie ze moge zdac do nastepnej klasy nie zaliczajc go a jedynie byc na tym egzaminie i zeby ten przedmiot bylk w nastepnej klasie. prawda to?

U nas w szkole tak jest.
Przystępujesz do niego, ale jak się nie uda to i tak przechodzisz ;)

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

yankes989
yankes989
  27 sierpnia 2011

Ktos sie jeszcze wypowie na ten temat??

master822
master822
  28 sierpnia 2011

trzymaj się mistrzu dasz radę ja zdawałem 23 sierpnia maturę poprawkową z matmy dasz rade

explorator666
explorator666
  28 sierpnia 2011

z tego co wiem da rade tak zrobić.
Na rozpoczeciu roku u mnie w szkole headmaster mowił to na apelu. I pamiętam wkurzylem sie że to nie obowiązywało klas maturalnych.:mrgreen:
najlepiej to przejdź się do szkoły i wtedy Ci powiedzą.

JednaWielkaOrgia
JednaWielkaOrgia
  30 sierpnia 2011
yankes989
yankes989: prawda to?

Tak, ale komisja musi się komisja na to zgodzić.
JednaWielkaOrgia
JednaWielkaOrgia
  30 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: komisja musi się komisja

wtf
Komisja musi się na to zgodzić*
sarkilor
sarkilor
  30 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: JednaWielkaOrgia:

wtf

:mrgreen::piwo:
AtomPrezes
AtomPrezes
  1 września 2011

Bezsens, uczyć się a nie kombinować!

styka51
styka51
  5 września 2011
yankes989
yankes989: Mam egzamin poprawkowy z matematyki ale dowiedzialem sie ze moge zdac do nastepnej klasy nie zaliczajc go a jedynie byc na tym egzaminie i zeby ten przedmiot bylk w nastepnej klasie. prawda to?

U mnie w LO i gimnazjum tak było.. ale komisja sprawdzała resztę ocen końcowych oraz ilość dni opuszczonych. Soł... jak miałeś same 2 i nie łaziłeś do szkoły, to mogłeś pomarzyć o warunku ;p
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.