Cześć, piszę tu chyba pierwszy temat. ;-) tak mi się wydaję.
więc cóż. wakacje się kończą, nieubłaganie nadchodzi czas, najgorszy dla niektórych (połowy Polaków). Niebawem zadzwoni pierwszy dzwonek. Wszystko już niebawem.
Jak korzystacie z tych ostatnich dni?
Książki kupione?:)
Ja się cieszę, że wracam do szkoły.
Wreszcie zobaczę te mordy, będę kocić.
Mimo wszystko tęsknię za szkołą, za żartami z nauczycielami, za robienie im żartów na lekcjach, za dywaniki u dyrektorki ;)
Oby ten nowy rok szkolny był owocny i lepszy niż poprzedni ;-)
Życzę Wam tego.
lista tematów
Witam.
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
dziękuję, ale nie mam potrzeby aby taki był. :D ja zamierzam tylko przezimować w szkole policealnej i przymierzam się do poprawy matury za rok, więc nie będę się jakoś szczególnie starał o dobre stopnie czy też o aprobatę nauczycieli.
dokładnie tak samo jak przez całe wakacje, aktywnie, wesoło, beztrosko.
zamierzam tylko dokupić 3 książki, w tym 2 zbiory zadań, do matury. Nie zamierzam marnować pieniędzy na podręczniki do szkoły, której i tak nie zamierzam ukończyć:-)
szczerze mówiąc czuję to samo. Zawsze jestem podekscytowany przed poznaniem nowej klasy, nowych ludzi, nauczycieli, dziewczyn, kolegów. Może któreś z nich, wykluczając nauczycieli, będzie miało takie same plany jak ja i będę się miał z kim uczyć biologii albo chemii haha :D
miłego roku szkolnego życzę;-)
Konto usunięte: dziękuję, ale nie mam potrzeby aby taki był. :D ja zamierzam tylko przezimować w szkole policealnej i przymierzam się do poprawy matury za rok, więc nie będę się jakoś szczególnie starał o dobre stopnie czy też o aprobatę nauczycieli.
rozumiem, to oby poprawka z matury się udała!:-)
Konto usunięte: szczerze mówiąc czuję to samo. Zawsze jestem podekscytowany przed poznaniem nowej klasy, nowych ludzi, nauczycieli, dziewczyn, kolegów. Może któreś z nich, wykluczając nauczycieli, będzie miało takie same plany jak ja i będę się miał z kim uczyć biologii albo chemii haha :D
dokładnie mam to samo;-) w ogóle brakuje mi już tego, tych twarzy co dzień, tych śmiechów, uciekanie na browara ;-) wszystkiego.
dziękuję ;-)
Konto usunięte: Oddałabym wiele, by móc do niej wrócić.
Zazdroszczę Ci cholernie, naprawdę .
Nie ma dnia, bym za tym wszystkim nie tęskniła.
Dlatego ja nie rozumiem ludzi, którzy narzekają, że mają iść do szkoły;-)
ja tam uwielbiam przebywać, fakt są chwile złe, kiedy trzeba się uczyć, ale są też te dobre.
koledzy, koleżanki ;-) nauczyciele, te przerwy, na których zawsze coś się dzieje, jakieś plotki, wypady z klasą gdzieś i nie tylko;-) piękny czas potem już, gdy się kończy szkołę, brakuje na to czasu.
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.