Witam mam problem, Byłam w klasie maturalnej ale nie stety miałam dwa zagrożenia na koniec i wychowawczyni uświadomiła mi że mogę jeszcze raz powtarzać rok, bo mam do tego prawo. Mam takie pytanie: Czy mogłabym się przenieść do jakiegoś innego liceum ale takiego dla dorosłych, bo znalazłam pracę a nie chce od wrzesnia codziennie chodzic do szkoły ;/ wolałam bym jak by była możliwość iść do LO dla dorosłych, bo nauka jest tylko co drugi weekend. CZY MOZNA WGL TAK ZROBIĆ CZY RACZEJ TRZEBA SKONCZYC LO NORMALNIE, a nie tak tylko weekendowo. ( a te liceum dla dorosłych to ostatnią klase zrobić) bo nie chce mi się już chodzić codziienie na rano !!
lista tematów
kiblowanie w klasie MATURALNEJ !!
trzeba było pomyśleć o tym wcześniej i jakoś przetrwać ten okres i skończyć szkołę
wątpię by dało się dokończyć ten rok w LO weekendowym ale powodzenia :)
myślę, że jest taka możliwość, ale w tym celu musisz udać się do sekretariatu, bo tam wiedzą najlepiej
mam znajomego, który przepisał się z technikum do liceum wieczorowego, ale zrobił to w 3 klasie, nie w ostatniej.. Jak ktoś dobrze poradził - idź do sekretariatu, nie zlinczują Cię.
Konto usunięte: Witam mam problem, Byłam w klasie maturalnej ale nie stety miałam dwa zagrożenia na koniec i wychowawczyni uświadomiła mi że mogę jeszcze raz powtarzać rok, bo mam do tego prawo.
przecież to oczywiste, jasne jak słońce.
zawsze tak jest i było.
Konto usunięte: Czy mogłabym się przenieść do jakiegoś innego liceum ale takiego dla dorosłych, bo znalazłam pracę a nie chce od wrzesnia codziennie chodzic do szkoły ;/ wolałam bym jak by była możliwość iść do LO dla dorosłych, bo nauka jest tylko co drugi weekend. CZY MOZNA WGL TAK ZROBIĆ CZY RACZEJ TRZEBA SKONCZYC LO NORMALNIE, a nie tak tylko weekendowo. ( a te liceum dla dorosłych to ostatnią klase zrobić) bo nie chce mi się już chodzić codziienie na rano !!
Możesz. Musisz tylko pozałatwiać wszystkie formalności, przeniesienie papierów etc.
nie powinno być problemów, zwłaszcza, jeżeli przenosisz się do liceum zaocznego.