lista tematów
Przystojny nauczyciel ??
czy spotkałes sie z takim czymś jak zauroczenie do nauczyciela?? ja nie a wszystko dlatego ze ich nie lubimy bo czegoś wymagają od nas ale czesto jest tak ze lubisz sie przydupasic do niego :)i widzisz w nim cos wiecej zazwyczaj jest to typ człowieka z podeszłym wieku ale jak by był mlody i przystojny :D ciekawe czy nauczyciel mysli rozsądnie i czy by nie wpadła albo czy by sie skusił na małą młodą lolitkę i zaproponował jej korepetycję :P pozdrawiam :)Ciekawe przypadki opisywac !!!
Nie, chociaż jak chyba każdy miałam kilku ulubionych nauczycieli.
Konto usunięte: ciekawe czy nauczyciel mysli rozsądnie i czy by nie wpadła albo czy by sie skusił na małą młodą lolitkę i zaproponował jej korepetycję :P pozdrawiam :)Ciekawe przypadki opisywac !!!
Przypadkiem był mój nauczyciel od matematyki. Nie ukrywał się ze swoim wzrokiem na damskie 'atuty' przy tablicy i dwuznacznymi wypowiedziami (gdy sam na sam).
Ale wszyscy mu wybaczyli, miał kryzys wieku średniego i go nosiło. Po za tym spoko facet. Plotki krążyły, że pokłócił się z żoną to też uczniowie podejrzewali, że nie ma na kim się wyszaleć.
o raajciu, ludzie xD ! czy w tych czasach są jacys fajni nauczyciele? ;] nie eee ;< przynajmniej we wro. xd
hmm..a czy są fajni uczniowie ?
tak
sam się kochałem kiedyś w pewnej młodej pannie nauczycielce
nie uogólniaj
Konto usunięte: ciekawe czy nauczyciel mysli rozsądnie i czy by nie wpadła albo czy by sie skusił na małą młodą lolitkę i zaproponował jej korepetycję :P pozdrawiam :)Ciekawe przypadki opisywac !!!
a czy ksiądz żyję w celibacie ? :)
zawsze się znajdzie w każdej grupie społecznej taki element który skusi się na swój "owoc zakazany", sam nie mam nic przeciwko żeby nauczyciel wiązał się z uczennicą
( ale, z innej szkoły i przynajmniej pełnoletniej)
...Ignorance is bliss...