Siema Mam problem nieztej ziemi lipa mocna niczym Marcelo Lipatin ale mówie. Dziś wywiuaduwka stary w szkole ja tam zajęcia miałem na sotnanie jakieś dodatkowe odrabiam bo niezdam chyba i siędze przy kompie i gram w csa z zimem Rafi taki dobry śmieje sie z niego ze jak Djebbour ma mocn a wFIE. Wcześniej piliśmy starogardzką dobra nieco akurat dziś 8 h to musiałem iść sdo szkoły wywaliłem na przerwie szota takiemu burakowi ale nie Kaplanowi i poczułem sie jak Szota Arweładze. No i jade ze starym i on mi mówi że do nauki i 0 wyjść. Ja tam obaliliśmy z Rafikiem i takim Bolo też mega ziomek ale on już 2 lata chemie zalicza chyba bo ni ełazi flaszki i ze starym poważna dyskusja. Coś tam mu powiedziałem bo cięzka akcja no i o n mówi jechaliśmy wtedy pod jakąś wioską że zero komputera. No to ja muwie że niemamowy i wysiadłem na takiej dziurze i podbiłem do kolsia tzn zadzwoniłem bo mi prawko zabrali bo kiedyś pigułe ładowałem i haluny miałem na bani jakieś nietoperze aż ze strachyu skakałem po łóżku. I z tym ziomkiem ksywe ma Luis on w piłe dobry kiedyś na turnieju w gimnazjum strzelił 7 goli na 1 mecz i łoimy wóde a stary do mnie dzwoni już 15 raz i nieodnieram. Co zrobić???? prosze o odpowiedx.
lipa w szkole strona 1 z 2
Ja bym powiedzial staremu ze wroce jak odlozy szlaban na kompa co on sobie mysli ze jest Współczesnym Jezusem czy co? A tak ogolnie to wg mnie najwazniejsza jest pasja i gry z serii cs-swietnie to cwiczy umysl,wiem bo sam gram i nawet lece na tych dwojach do przodu. Olewaj tych kujonkow co maja 5 ale gowno maja z zycia.
Właśnie lajty mega mam ten fil ale jakoś nie moge sie wczuć w takie ramy tego i musze sie chyba odseparatować od szkoły. Zle na mnie działa wzbudza jakaś agresje tyle lamerów że nie mam pytan . No i jak mam nawet tę gracje w bani to czuje się jak Andres DAlessandro w Portsmouth. Problem chyba jes t powaga niewiem już co robić ostatni i sobie jaramy pesty z Kharirim on dobry ziomek w tunezi mieszka ale do polski sprowadza beje. ostatnio sobie imprezowaliśmy to dobra jazda była nowe towarzystwo i git wszyscy klimacik nie żadne sztywne gadki każdy wie o co kaman w tym miejscu a w szkole taki typek lolson na niego wołująchyba jakiś skręt niezły z niego siedze sobie kiedys na lekci wwalili mnie i ten Lolsik siedział z takim Czapą czapa spoko jest już 3 rok do techni chodzi ale go wymucili z jakis zawodowych ja też lipa z tym stoje no i w karty z Czapą gramy. Czapa fanem Bordeaux jest ostatnio dyskutowaliśmy o Rame i Feindouno i piliśmy sobie czysta jak przystało na facetów z klasą. Niewiem czy dobrze robię ale chyba to droga do sukcesu niczym mleczna droga.
Nie no lepiej pogodz sie ze starym idz na rozejm bo skad kasa bedzie na blanty i imprezki.Ale nie mozesz dac sie tez sterroryzowac. Musisz myslec analitycznie jak Mourinho i nie byc zdrajca jak Joao Moutinho.
skoro ma 49 znaków w jednym poście, to raczej może jedynie dawać swoje numery telefonów i cenik bo raczej nic sensownego nie da się napisać w niecałe 50 znaków
np to zdanie będzie miało gdzies 49:
sweeetaśna foteczka, dam ci maxika kochana xDD ;*** ^^
qrwa wyszło ponad 50...
czaisz a ona ma już ponad 3 patole postów
dramat
dla niej buzki to ortografia pewnie jak sprzata po numerku to dla niej tez to jest ortografia hihihi
Nie no malolata mysli ze jest mocna z polskiego bo daje posty typu 'maxik' niech lepiej wskoczy do lozka Aleksandra Kocicia,to juz nie bedzie udawac kozaka pokroju Dragana Stojkovicia
'małolata' mało to Ci lata gdzieś.
postów typu 'maxik' nie daję dla Twojej wiadomości.
Do łóżka sobie sam wskakuj .