Witajcie :)
Dokładnie za tydzień o tej porze zapewne większość z Was wróci ze szkoły z uroczystego rozpoczęcia roku szkolnego :) Mam zatem kilka pytań :)
Q1: Jak zamierzacie spędzić ostatni wolny tydzień wakacji?
Q2: Macie zakupione już książki/zeszyty/przybory ?
Q3: W której klasie/szkole teraz będzie się uczyć? Na jakim kierunku i dlaczego ?
do maturzystów:
Q4: co zamierzacie zdawać na egzaminie?
i chyba jedno z najważniejszych:
Q5: tęskniliście za szkołą? :D
Ja niestety nie odpowiem na żadne z pytań 1-4, ponieważ szkołę skończyłam w zeszłym roku, zdałam maturę i jeszcze mam wakacje w postaci urlopu,
ale chętnie cofnęłabym się jeszcze do szkolnych czasów :)
lista tematów
1 września strona 2 z 2
Pamiętam idąc na studia cieszyłem się pierwszego września, że jeszcze miesiąc wakacji przede mną..:) później z perspektywy czasu... zazdrościłem młodszym rocznikom, że mają spokojne głowy chodząc do liceów :) a teraz...kiedy człowiek pracuje i może tylko marzyć o urlopie...:) chociaż na studia by poszedł..:P żeby poczuć wytchnienie i te sławne imprezy na miasteczku studenckim AGH ;]
Konto usunięte: Q1: Jak zamierzacie spędzić ostatni wolny tydzień wakacji?
Q3: W której klasie/szkole teraz będzie się uczyć? Na jakim kierunku i dlaczego ?
1. Beerfest, nocki spędzone z kuzynką, wypady na miasto itp
2.
3. 1 LO. Gdyż ponieważ nie ma żadnej szkoły kosmetycznej po gimnazjum, a nic innego, że tak powiem mnie nie "kręci".
Może troche
Konto usunięte: 1: Jak zamierzacie spędzić ostatni wolny tydzień wakacji?
1. na lenieniu sie;P
2.mam :)
3.IIILO humanistyczno-jezykowa
obowiazkowe, jezyk niemiecki. plus historia i geografia jako dodatkowe na rozszerzonym.
Konto usunięte: 1: Jak zamierzacie spędzić ostatni wolny tydzień wakacji?
1. wypady na piwko, sport, relaks.
2. nie, zakupione mam tylko materiały potrzebne do matury.
3. kl III LO biol-chem-fiz
polski, matematyka, angielski na podstawie + rozszerzenie z biologii i chemii.
Konto usunięte: Q1: Jak zamierzacie spędzić ostatni wolny tydzień wakacji?
1. spędzam ten weekend na czytaniu książki i uczeniu się na pierwszy sprawdzian , który został mi już zapowiedziany drogą mejlową ;/
2. Zeszyty i przybory mam już oczywiście zakupione. Książki zostały mi z tamtego roku szkolnego, a do nowych przedmiotów książek kupować nie będę.
3. Właśnie zaczynam 3 Technikum na profilu "technik żywienia i gospodarstwa domowego. Dlaczego? Hmm. Po prostu jak od dzieciństwa marzy się o "kucharzeniu" to trzeba dążyć do tego celu... ;p
1 września już niedługo a ja nie mam plecaka i kredek. Jakie proponujecie? Chciałem sobie kupić plecaczek ten z tesco za 4,99 ale akurat się skoćzyłśy. wzje..e mam na to jaki to bedyie plecak, bo i tak u nas w sykole kaydz kopie plecaki.
Problemy z fizyką? Dołącz do nas! xD
http://www.fotka.pl/grupa/852620/Co_Einstein_powiedzial_swojemu_fryzjerowi_xD/Opis.html
http://www.fotka.pl/grupa/852620/Co_Einstein_powiedzial_swojemu_fryzjerowi_xD/Opis.html